RECEPTES

Búrgul amb cigrons torrats i verdures al forn

El búrgul és un producte mediterrani que s'elabora a partir del blat. En la part sud del Mediterrani, i en el nord d'Àfrica és la base de guisats, bullits i amanides més utilitzada. És font de vitamines i minerals: aporta vitamina A, així com magnesi, calci i ferro. LetsCook t'ofereix aquest plat exquisit ple de sabors mediterranis amb cigrons torrats, verdures torrades amb farigola fresca i per a acabar un toc de llimona i formatge feta.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Llimona
  • Ceba tendra japonesa
  • Farigola fresc
  • Brou vegetal (Api)
  • Tomàquets cherry
  • Formatge feta (Lactis)
  • Pebre vermell dolç
  • Bulgur (Gluten)
  • Cigrons
  • Carbassó

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla petita

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic114,8 Kcal
Greixos2,2 g
dels quals saturats1,1 g
Hidrats de carboni18,0 g
dels quals sucres1,8 g
Proteïnes4,4 g
Sal0,8 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Llimona
  • Ceba tendra japonesa
  • Farigola fresc
  • Brou vegetal (Api)
  • Tomàquets cherry
  • Formatge feta (Lactis)
  • Pebre vermell dolç
  • Bulgur (Gluten)
  • Cigrons
  • Carbassó

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla petita

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic114,8 Kcal
Greixos2,2 g
dels quals saturats1,1 g
Hidrats de carboni18,0 g
dels quals sucres1,8 g
Proteïnes4,4 g
Sal0,8 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

El forn:

Precalfa el forn a 220è. Calor a dalt i a baix. 

El horno

Mise en place:

Tala el carabassó trossos de 2cm.
Curta tomàquets i llimona per la meitat.
Curta ceba tendra en ángluo, separa la part blanca de la verd.
Separa les fulles de farigola de les branques.

Al forn:

En una safata de forn, sobre un paper vegetal, distribueix carabassó i tomàquet. Afegeix farigola (reserva una mica per a després), un chorrito d’oli
d’oliva i salpimienta.
Enforna enmig del forn uns 20 min aprox.
Remou de tant en tant.

Els cigrons:

Lava els cigrons i distribueix-los sobre un paper
vegetal en una altra safata de forn (pot ser la mateixa que la de les verdures si cap). Afegeix pebre roig dolç, un chorrito d’oli d’oliva i salpimienta. Enforna en la part alta del forn, per sobre de les verdures, 20 min aprox.
Remou de tant en tant. A vegades exploten!! 

El búrgul:

Escalfa oli en una olla i fregeix la part blanca de la ceba tendra. Al cap d’un parell de minuts afegeix el búrgul, el brou (esmicola la pastilla), salpimienta i aigua; 1 mesura de búrgul = 2 mesures d’aigua.
Deixa bullir tapat 10-12 minuts a foc sota fins que el búrgul estigui al dente. 

L'acabat:

Esprem la llimona en el búrgul. Afegeix la meitat de les verdures rostides i la meitat del formatge feta.
Salpimienta i remou.
Divideix el búrgul entre els plats, després distribueix per damunt la resta de les verdures, cigrons, formatge feta, ceba tendra (part verda) i farigola. 

El acabado - Bulgur con garbanzos tostados

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?