RECEPTES
Valor energètic | 114,8 Kcal |
Greixos | 2,2 g |
dels quals saturats | 1,1 g |
Hidrats de carboni | 18,0 g |
dels quals sucres | 1,8 g |
Proteïnes | 4,4 g |
Sal | 0,8 g |
Valor energètic | 114,8 Kcal |
Greixos | 2,2 g |
dels quals saturats | 1,1 g |
Hidrats de carboni | 18,0 g |
dels quals sucres | 1,8 g |
Proteïnes | 4,4 g |
Sal | 0,8 g |
Precalfa el forn a 220è. Calor a dalt i a baix. Tala el carabassó trossos de 2cm. En una safata de forn, sobre un paper vegetal, distribueix carabassó i tomàquet. Afegeix farigola (reserva una mica per a després), un chorrito d’oli Lava els cigrons i distribueix-los sobre un paper Escalfa oli en una olla i fregeix la part blanca de la ceba tendra. Al cap d’un parell de minuts afegeix el búrgul, el brou (esmicola la pastilla), salpimienta i aigua; 1 mesura de búrgul = 2 mesures d’aigua. Esprem la llimona en el búrgul. Afegeix la meitat de les verdures rostides i la meitat del formatge feta. Lava els cigrons i distribueix-los sobre un paper Esprem la llimona en el búrgul. Afegeix la meitat de les verdures rostides i la meitat del formatge feta.Cuina pas a pas
El forn:
Mise en place:
Curta tomàquets i llimona per la meitat.
Curta ceba tendra en ángluo, separa la part blanca de la verd.
Separa les fulles de farigola de les branques. Al forn:
d’oliva i salpimienta.
Enforna enmig del forn uns 20 min aprox.
Remou de tant en tant.Els cigrons:
vegetal en una altra safata de forn (pot ser la mateixa que la de les verdures si cap). Afegeix pebre roig dolç, un chorrito d’oli d’oliva i salpimienta. Enforna en la part alta del forn, per sobre de les verdures, 20 min aprox.
Remou de tant en tant. A vegades exploten!! El búrgul:
Deixa bullir tapat 10-12 minuts a foc sota fins que el búrgul estigui al dente. L'acabat:
Salpimienta i remou.
Divideix el búrgul entre els plats, després distribueix per damunt la resta de les verdures, cigrons, formatge feta, ceba tendra (part verda) i farigola.Cuina
pas a pasEls cigrons:
vegetal en una altra safata de forn (pot ser la mateixa que la de les verdures si cap). Afegeix pebre roig dolç, un chorrito d’oli d’oliva i salpimienta. Enforna en la part alta del forn, per sobre de les verdures, 20 min aprox.
Remou de tant en tant. A vegades exploten!! L'acabat:
Salpimienta i remou.
Divideix el búrgul entre els plats, després distribueix per damunt la resta de les verdures, cigrons, formatge feta, ceba tendra (part verda) i farigola.
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕