RECEPTES
Valor energètic | 136,5 Kcal |
Greixos | 2,71 g |
dels quals saturats | 0,39 g |
Hidrats de carboni | 22,6 g |
dels quals sucres | 2,97 g |
Proteïnes | 4,80 g |
Sal | 0,34 g |
Valor energètic | 136,5 Kcal |
Greixos | 2,71 g |
dels quals saturats | 0,39 g |
Hidrats de carboni | 22,6 g |
dels quals sucres | 2,97 g |
Proteïnes | 4,80 g |
Sal | 0,34 g |
Porta aigua amb una mica de sal al punt d’ebullició. Separa fulles de menta de les branques. Escalfa un raig d’oli en una paella. Salteja l’albergínia 5-6 min fins que quedi daurada. En un bol posa els cigrons, la resta d’all, la resta de tahini, la resta de la combina d’espècies, el suc de la resta de la llimona i un raig d’oli d’oliva. Separa els grans de cuscús amb una forquilla i deixa’ls caure en un bol. combina amb tomàquet, fulles de menta, nous, orellanes d’albercoc i un raig d’oli d’oliva. Salpebra al gust. Escalfa els pans pita per ambdós costats en una paella. Talla cada pa en quarts. Aquest plat el pots preparar i menjar fred en un altre moment! Escalfa els pans pita per ambdós costats en una paella. Talla cada pa en quarts. Aquest plat el pots preparar i menjar fred en un altre moment! Cuina pas a pas
El cuscús I:
Aboca el cuscús en un bol. Afegeix la mateixa quantitat d’aigua bullint que de cuscús. Tapa amb un plat. Mise en place:
Ratlla o pica all molt fi.
Talla orellanes d’albercoc en tires fines.
Talla la llimona per la meitat.
Escorre els cigrons.
Pela i talla l’albergínia en cubs.
Pica tomàquet. El baba ganoush:
Reserva en un bol i afegeix la meitat del tahini, la meitat de les espècies, el suc de la meitat de la llimona i la meitat de l’all. Tritura fins a obtenir una crema llisa. Salpebra al gust.L'hummus:
Tritura fins a obtenir una crema llisa. Ajusta la cremositat amb oli d’oliva. Salpebra al gust. El cuscús II:
El teu plat:
Serveix cuscús amb pan pita, baba ganoush i hummus.Cuina
pas a pasEl teu plat:
Serveix cuscús amb pan pita, baba ganoush i hummus.
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕