RECEPTES

Mezze bowl mediterrani amb hummus, baba ganoush i pita

El Mezze Bowl Mediterrani combina sabors tradicionals de la regió: hummus cremós de cigrons i tahini, baba ganoush amb albergínies rostides, acompanyats d'una amanida refrescant de cuscús, fruits secs i un toc de menta. Una deliciosa explosió de colors i textures que evoca els aromes de la cuina mediterrània.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Albergínia
  • Llimona
  • Menta
  • All
  • Pa de pita (Gluten)
  • Tahini (Sèsam)
  • Orellana d'albercoc
  • Nous (Fruits secs)
  • Cigrons
  • Cuscús (Gluten)
  • Tomàquet

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla
  • Paella
  • Bol x3
  • Minipimer

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic136,5 Kcal
Greixos2,71 g
dels quals saturats0,39 g
Hidrats de carboni22,6 g
dels quals sucres2,97 g
Proteïnes4,80 g
Sal0,34 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Albergínia
  • Llimona
  • Menta
  • All
  • Pa de pita (Gluten)
  • Tahini (Sèsam)
  • Orellana d'albercoc
  • Nous (Fruits secs)
  • Cigrons
  • Cuscús (Gluten)
  • Tomàquet

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla
  • Paella
  • Bol x3
  • Minipimer

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic136,5 Kcal
Greixos2,71 g
dels quals saturats0,39 g
Hidrats de carboni22,6 g
dels quals sucres2,97 g
Proteïnes4,80 g
Sal0,34 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

El cuscús I:

Porta aigua amb una mica de sal al punt d’ebullició.
Aboca el cuscús en un bol. Afegeix la mateixa quantitat d’aigua bullint que de cuscús. Tapa amb un plat. 

El cuscus I - Mezze bowl mediterraneo

Mise en place:

Separa fulles de menta de les branques.
Ratlla o pica all molt fi.
Talla orellanes d’albercoc en tires fines.
Talla la llimona per la meitat.
Escorre els cigrons.
Pela i talla l’albergínia en cubs.
Pica tomàquet. 

El baba ganoush:

Escalfa un raig d’oli en una paella. Salteja l’albergínia 5-6 min fins que quedi daurada.
Reserva en un bol i afegeix la meitat del tahini, la meitat de les espècies, el suc de la meitat de la llimona i la meitat de l’all. Tritura fins a obtenir una crema llisa. Salpebra al gust.

El hummus:

En un bol posa els cigrons, la resta d’all, la resta de tahini, la resta de la combina d’espècies, el suc de la resta de la llimona i un raig d’oli d’oliva.
Tritura fins a obtenir una crema llisa. Ajusta la cremositat amb oli d’oliva. Salpebra al gust. 

El cuscús II:

Separa els grans de cuscús amb una forquilla i deixa’ls caure en un bol. combina amb tomàquet, fulles de menta, nous, orellanes d’albercoc i un raig d’oli d’oliva. Salpebra al gust. 

El teu plat:

Escalfa els pans pita per ambdós costats en una paella. Talla cada pa en quarts.
Serveix cuscús amb pan pita, baba ganoush i hummus.

Aquest plat el pots preparar i menjar fred en un altre moment! 

Tu plato - Mezze bowl mediterraneo

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?