RECEPTES

Cuixes de pollastre rostides amb saltat de col i poma

L’anís estrellat és un ingredient del tradicional pols de les cinc espècies de la cuina xinesa. És també un dels ingredients utilitzats per fer el brou per a la sopa de fideus vietnamita anomenada phở. L’anís estrellat conté anetol, el mateix principi actiu que li dóna a l’anís el seu sabor.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Vinagre de vi negre
  • Poma
  • Cuixes de pollastre
  • Anís estrellat
  • Sumac
  • Pebre vermell dolç
  • Col llombarda
  • Ceba vermella

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic145,3 Kcal
Greixos7,0 g
dels quals saturats1,9 g
Hidrats de carboni7,3 g
dels quals sucres4,7 g
Proteïnes13,3 g
Sal0,1 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Vinagre de vi negre
  • Poma
  • Cuixes de pollastre
  • Anís estrellat
  • Sumac
  • Pebre vermell dolç
  • Col llombarda
  • Ceba vermella

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic145,3 Kcal
Greixos7,0 g
dels quals saturats1,9 g
Hidrats de carboni7,3 g
dels quals sucres4,7 g
Proteïnes13,3 g
Sal0,1 g

Cuina paso a paso

Cuina
paso a paso

El forn:

Preescalfa el forn a 200ºC, calor a dalt i a baix. 

El horno

El pollastre:

combina mel, sumac, pebre vermell dolç i 4 cullerades soperes d’oli d’oliva. Empapa el pollastre per tots costats amb la meitat del marinat. Salpebra. Rosteix fins que estigui cuinat. En tallar-lo, el suc és transparent, si és rosat cal deixar-lo una estona més. (Guardar la meitat del marinat per al saltejat.) 

Mise en place:

Pela i talla poma a rodanxes fines. Talla col llombarda i ceba en juliana.

El saltat:

Escalfa un rajolí d’oli en una paella. Afegeix ceba, col llombarda i salteja a foc mitjà durant 5 min. Afegeix poma, anís estrellat, vinagre, resta del marinat i cuina 5 minuts aproximadament. 

El teu plat:

Serveix cuixes de pollastre amb saltejat de col llombarda i poma. 

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?