RECEPTES
Valor energètic | 145,3 Kcal |
Greixos | 7,0 g |
dels quals saturats | 1,9 g |
Hidrats de carboni | 7,3 g |
dels quals sucres | 4,7 g |
Proteïnes | 13,3 g |
Sal | 0,1 g |
Valor energètic | 145,3 Kcal |
Greixos | 7,0 g |
dels quals saturats | 1,9 g |
Hidrats de carboni | 7,3 g |
dels quals sucres | 4,7 g |
Proteïnes | 13,3 g |
Sal | 0,1 g |
Preescalfa el forn a 200ºC, calor a dalt i a baix. combina mel, sumac, pebre vermell dolç i 4 cullerades soperes d’oli d’oliva. Empapa el pollastre per tots costats amb la meitat del marinat. Salpebra. Rosteix fins que estigui cuinat. En tallar-lo, el suc és transparent, si és rosat cal deixar-lo una estona més. (Guardar la meitat del marinat per al saltejat.) Pela i talla poma a rodanxes fines. Talla col llombarda i ceba en juliana. Escalfa un rajolí d’oli en una paella. Afegeix ceba, col llombarda i salteja a foc mitjà durant 5 min. Afegeix poma, anís estrellat, vinagre, resta del marinat i cuina 5 minuts aproximadament. Serveix cuixes de pollastre amb saltejat de col llombarda i poma. paso 6 combina mel, sumac, pebre vermell dolç i 4 cullerades soperes d’oli d’oliva. Empapa el pollastre per tots costats amb la meitat del marinat. Salpebra. Rosteix fins que estigui cuinat. En tallar-lo, el suc és transparent, si és rosat cal deixar-lo una estona més. (Guardar la meitat del marinat per al saltejat.) paso 6Cuina paso a paso
El forn:
El pollastre:
Mise en place:
El saltat:
El teu plat:
paso 6
Cuina
paso a pasoEl pollastre:
paso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕