RECEPTES

Rollitos vietnamites de pollastre amb salsa de cacauets i sriracha

LetsCook t'ha preparat una recepta refrescant i deliciosa. Els rollitos de primavera vietnamites depenen de la frescor de les verdures: pastanagues cruixents, alvocat cremós i alfàbrega aromàtica. Aquí combinat amb un pollastre de proximitat.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Enciam
  • Coriandre
  • Crema de cacauets (Cacauets)
  • Alvocat
  • Pastanaga
  • Alfàbrega
  • Paper d'arròs
  • Sriracha
  • Ceba tendra
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Filet de pollastre
  • Tallarina d'arròs
  • Mirin

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla
  • Paella

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic131,3 Kcal
Greixos6,2 g
dels quals saturats1,0 g
Hidrats de carboni18,1 g
dels quals sucres2,0 g
Proteïnes2,6 g
Sal0,4 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Enciam
  • Coriandre
  • Crema de cacauets (Cacauets)
  • Alvocat
  • Pastanaga
  • Alfàbrega
  • Paper d'arròs
  • Sriracha
  • Ceba tendra
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Filet de pollastre
  • Tallarina d'arròs
  • Mirin

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla
  • Paella

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic131,3 Kcal
Greixos6,2 g
dels quals saturats1,0 g
Hidrats de carboni18,1 g
dels quals sucres2,0 g
Proteïnes2,6 g
Sal0,4 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Comença amb el pollastre:

Escalfa oli en una paella. Fregeix els filets de pit de pollastre. Salpebra. Reserva.
Segueix amb la recepta i, quan el pollastre s’hagi refredat, talla’l a tires per poder incorporar-les als rotllets.

Empieza con el pollo - Rollitos vietnamitas de pollo

Bull els tallarins:

En una olla, porta a ebullició aigua amb una mica de sal.
Afegeix els tallarins i bull-los durant 6 minuts.
Treu l’olla del foc i passa els tallarins per aigua freda en un colador. Reserva. 

Mise en place:

Separa les fulles de coriandre i alfàbrega de les seves branques, llença les branques.
Separa les fulles d’enciam de l’arrel, llença l’arrel. Pela i talla la pastanaga a tires fines.
Talla la ceba en juliana fina. Pela i talla l’alvocat a tires fines. 

Ara la salsa:

En un bol petit, combina crema de cacauets, salsa de soja, mirin i la quantitat de sriracha que prefereixis (¡pica!).
Afegeix 2-3 cullerades d’aigua i remena fins a obtenir una consistència homogènia. (Ajusta amb la quantitat d’aigua.)

Els rotllets:

En un bol d’aigua calenta, posa en remull 1 paper d’arròs fins que s’estovi (40-50s). Posa el paper, ja transparent, sobre una superfície neta i afegeix pastanaga, ceba, alvocat, enciam, tallarins, pollastre, coriandre i alfàbrega. Doblega la part inferior del paper sobre el farcit, després els costats i finalment enrotlla per completar. Repeteix per a tots.

L'últim pas:

Emplata els rotllets amb alguna verdura o herba que t’hagi sobrat.
Serveix amb la salsa picant. 

El ultimo paso - Rollitos vietnamitas de pollo

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?