RECEPTES
Valor energètic | 131,3 Kcal |
Greixos | 6,2 g |
dels quals saturats | 1,0 g |
Hidrats de carboni | 18,1 g |
dels quals sucres | 2,0 g |
Proteïnes | 2,6 g |
Sal | 0,4 g |
Valor energètic | 131,3 Kcal |
Greixos | 6,2 g |
dels quals saturats | 1,0 g |
Hidrats de carboni | 18,1 g |
dels quals sucres | 2,0 g |
Proteïnes | 2,6 g |
Sal | 0,4 g |
Escalfa oli en una paella. Fregeix els filets de pit de pollastre. Salpebra. Reserva. En una olla, porta a ebullició aigua amb una mica de sal. Separa les fulles de coriandre i alfàbrega de les seves branques, llença les branques. En un bol petit, combina crema de cacauets, salsa de soja, mirin i la quantitat de sriracha que prefereixis (¡pica!). En un bol d’aigua calenta, posa en remull 1 paper d’arròs fins que s’estovi (40-50s). Posa el paper, ja transparent, sobre una superfície neta i afegeix pastanaga, ceba, alvocat, enciam, tallarins, pollastre, coriandre i alfàbrega. Doblega la part inferior del paper sobre el farcit, després els costats i finalment enrotlla per completar. Repeteix per a tots. Emplata els rotllets amb alguna verdura o herba que t’hagi sobrat. En un bol d’aigua calenta, posa en remull 1 paper d’arròs fins que s’estovi (40-50s). Posa el paper, ja transparent, sobre una superfície neta i afegeix pastanaga, ceba, alvocat, enciam, tallarins, pollastre, coriandre i alfàbrega. Doblega la part inferior del paper sobre el farcit, després els costats i finalment enrotlla per completar. Repeteix per a tots. Emplata els rotllets amb alguna verdura o herba que t’hagi sobrat.Cuina pas a pas
Comença amb el pollastre:
Segueix amb la recepta i, quan el pollastre s’hagi refredat, talla’l a tires per poder incorporar-les als rotllets.Bull els tallarins:
Afegeix els tallarins i bull-los durant 6 minuts.
Treu l’olla del foc i passa els tallarins per aigua freda en un colador. Reserva.Mise en place:
Separa les fulles d’enciam de l’arrel, llença l’arrel. Pela i talla la pastanaga a tires fines.
Talla la ceba en juliana fina. Pela i talla l’alvocat a tires fines. Ara la salsa:
Afegeix 2-3 cullerades d’aigua i remena fins a obtenir una consistència homogènia. (Ajusta amb la quantitat d’aigua.) Els rotllets:
L'últim pas:
Serveix amb la salsa picant. Cuina
pas a pasEls rotllets:
L'últim pas:
Serveix amb la salsa picant.
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕