RECEPTES
Valor energètic | 68,1 Kcal |
Greixos | 1,0 g |
dels quals saturats | 0,3 g |
Hidrats de carboni | 9,5 g |
dels quals sucres | 0,8 g |
Proteïnes | 4,9 g |
Sal | 0,6 g |
Valor energètic | 68,1 Kcal |
Greixos | 1,0 g |
dels quals saturats | 0,3 g |
Hidrats de carboni | 9,5 g |
dels quals sucres | 0,8 g |
Proteïnes | 4,9 g |
Sal | 0,6 g |
Pica all. Escalfa un raig d’oli en una olla i salta les verdures 5-7 minuts fins que estiguin daurades. Talla les tires de Heüra en tires més petites i salta-les en una paella amb un raig d’oli fins que estiguin torrades i cruixents. Pica ceba tendra, coriandre i talla la llima per la meitat. paso 5 paso 6 paso 6Cuina pas a pas
Mise en place:
Pela i pica gingebre.
Pica ceba.
Talla el carbassó en daus de 0,5 cm. A l'olla:
Afegeix arròs, pastilla de brou i 1,5 litres d’aigua per cada pastilla de brou.
Salpebra.
Deixa bullir 20 minuts.La proteïna:
El teu plat:
Serveix la sopa en un plat fondo i afegeix les tires de Heüra per sobre. paso 5
paso 6
Cuina
pas a paspaso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕