RECEPTES
Valor energètic | 79,5 kcal |
Greixos | 1,1 g |
dels quals saturats | 0,2 g |
Hidrats de carboni | 14,7 g |
dels quals sucres | 4,6 g |
Proteïnes | 3,1 g |
Sal | 0,3 g |
Valor energètic | 79,5 kcal |
Greixos | 1,1 g |
dels quals saturats | 0,2 g |
Hidrats de carboni | 14,7 g |
dels quals sucres | 4,6 g |
Proteïnes | 3,1 g |
Sal | 0,3 g |
Preescalfa el forn a 220ºC, calor a dalt i a baix. Pela la pastanaga. En un bol, combina trossos de remolatxa amb La salsa de mel. Posa en una olla dues mesures d’aigua per una de quinoa. Salpebra i cuina tapada a foc lent durant 12-15 min aprox, fins que hagi absorbit l’aigua. Escalfa un raig d’oli en una paella. Salteja pastanaga, porro i pebrot fins que es daurin i quedin tendres. Combina la quinoa amb el sofregit. paso 6 En un bol, combina trossos de remolatxa amb La salsa de mel. paso 6Cuina pas a pas
Mise en place:
Pica pastanaga, porro, pebrot i julivert.
Escorre els cigrons.
Talla la remolatxa en trossos.
En una tassa combina farigola, mel, balsàmic, un raig d’oli d’oliva i salpebra.Les remolatxes i els cigrons:
En un altre bol combina els cigrons amb la combina d’espècies i un raig d’oli.
En una safata de forn, sobre paper vegetal si en tens (si no, utilitza oli), estén els trossos de remolatxa per un costat i els cigrons per l’altre.
Enforna durant 30 min aprox fins que quedin daurats. Remou de tant en tant perquè no es cremin. La quinoa:
Reserva tapada en la mateixa olla. El sofregit:
Salpebra. Reserva.L'amanida:
Divideix la quinoa entre els plats i posa cigrons i trossos de remolatxa a sobre.
Acaba amb una pluja de julivert. paso 6
Cuina
pas a pasLes remolatxes i els cigrons:
En un altre bol combina els cigrons amb la combina d’espècies i un raig d’oli.
En una safata de forn, sobre paper vegetal si en tens (si no, utilitza oli), estén els trossos de remolatxa per un costat i els cigrons per l’altre.
Enforna durant 30 min aprox fins que quedin daurats. Remou de tant en tant perquè no es cremin. paso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕