RECEPTES
Valor energètic | 198,9 kcal |
Greixos | 6,3 g |
dels quals saturats | 2,4 g |
Hidrats de carboni | 11,9 g |
dels quals sucres | 0,9 g |
Proteïnes | 9,6 g |
Sal | 0,1 g |
Valor energètic | 198,9 kcal |
Greixos | 6,3 g |
dels quals saturats | 2,4 g |
Hidrats de carboni | 11,9 g |
dels quals sucres | 0,9 g |
Proteïnes | 9,6 g |
Sal | 0,1 g |
Preescalfa el forn a 225 ºC, calor a dalt i a baix. Talla ceba i patata en làmines fines amb ganivet o mandolina. Pica julivert. Pica all. En mig got d’aigua calenta, dissol el brou. Escalfa un raig d’oli amb 1/3 de la mantega en una paella. Salteja patata i ceba fins que es daurin, 4-5 min. Afegeix brou. Deixa bullir fins que hagi absorbit el brou, 5 min aprox. Salpebreu. Transfereix a una safata de forn i enforna fins que estiguin tendres, 15 min aprox. En una tassa combina la resta de la mantega amb all, sàlvia, una mica de sal i una mica de pebre negre. Talla el pollastre en 2-3 filets més prims per pit. Salpebreu. Prepara tres plats fondos amb maizena en el primer, ou batut en el segon i panko en el tercer. Passa el pollastre primer per maizena, després per ou i finalment per panko. Escalfa un raig d’oli en una paella i fregeix per ambdós costats fins que estigui cuinat completament. (El suc surt transparent, no rosat, en perforar.) Talla el tomàquet a trossos al teu gust. combina amb (gairebé tot) el julivert, un raig d’oli i salpebra. Serveix el pollastre amb patates Lyonnaise, mantega de sàlvia i amanida de tomàquet. Acaba amb una pluja de julivert. Talla el pollastre en 2-3 filets més prims per pit. Salpebreu. Prepara tres plats fondos amb maizena en el primer, ou batut en el segon i panko en el tercer. Passa el pollastre primer per maizena, després per ou i finalment per panko. Escalfa un raig d’oli en una paella i fregeix per ambdós costats fins que estigui cuinat completament. (El suc surt transparent, no rosat, en perforar.) Serveix el pollastre amb patates Lyonnaise, mantega de sàlvia i amanida de tomàquet. Acaba amb una pluja de julivert. Cuina pas a pas
Mise en place:
Patates Lyonnaise:
La mantega de sàlvia:
El pollastre al panko:
L'amanida de tomàquet:
El teu plat:
Cuina
pas a pasEl pollastre al panko:
El teu plat:
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕