RECEPTES
Valor energètic | 169,4 kcal |
Greixos | 7,2 g |
dels quals saturats | 3,5 g |
Hidrats de carboni | 16,5 g |
dels quals sucres | 2,1 g |
Proteïnes | 9,0 g |
Sal | 0,9 g |
Valor energètic | 169,4 kcal |
Greixos | 7,2 g |
dels quals saturats | 3,5 g |
Hidrats de carboni | 16,5 g |
dels quals sucres | 2,1 g |
Proteïnes | 9,0 g |
Sal | 0,9 g |
Preescalfa el forn a 220ºC, calor a dalt i a baix. Porta mig litre d’aigua al punt d’ebullició en una olla. En un bol, combina brou (esmicolat) amb pasta de tomàquet i 200ml de l’aigua que acabes de bullir. Escalfa un raig d’oli en una paella a foc mitjà. Afegeix el brou i deixa bullir 3-4 min a foc mitjà fins que es converteixi en una salsa espessa. Pinta una font de forn amb un raig d’oli. En un bol, combina tomàquets cherry, ceba tendra, coriandre, un raig d’oli, sal i pebre. Remena bé. Serveix les enchiladas amb amanida de tomàquet al damunt. Escalfa un raig d’oli en una paella a foc mitjà. En un bol, combina tomàquets cherry, ceba tendra, coriandre, un raig d’oli, sal i pebre. Remena bé. Serveix les enchiladas amb amanida de tomàquet al damunt. Cuina pas a pas
Mise en place:
Pica ceba en brunoise (fí).
Talla xile en làmines fines.
Ratlla formatge cheddar.
Talla tomàquets cherry per la meitat.
Pica coriandre (amb les branques).
Talla ceba tendra en angle.El brou:
La carn I:
Salta ceba amb un pessic de sal fins que s’estovi, 4-5 min. No ha de posar-se marró.
Afegeix carn picada, comí, pebre vermell fumat i xile (¡picant! afegeix al gust o bé guarda com a ingredient addicional per a l’emplatat per a qui ho vulgui afegir).
Salta a foc alt 2-4 min fins que es dauri.La carn II:
Les enchiladas:
Divideix la salsa de carn entre les truites. Fes rotlles i col·loca a la font de forn. Acaba amb una pluja de cheddar per sobre. Forneja 8-10 min fins que es daurin. L'amanida:
Cuina
pas a pasLa carn I:
Salta ceba amb un pessic de sal fins que s’estovi, 4-5 min. No ha de posar-se marró.
Afegeix carn picada, comí, pebre vermell fumat i xile (¡picant! afegeix al gust o bé guarda com a ingredient addicional per a l’emplatat per a qui ho vulgui afegir).
Salta a foc alt 2-4 min fins que es dauri.L'amanida:
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕