RECEPTES
Valor energètic | 73,5 kcal |
Greixos | 3,1 g |
dels quals saturats | 1,2 g |
Hidrats de carboni | 5,9 g |
dels quals sucres | 1,4 g |
Proteïnes | 3,3 g |
Sal | 0,8 g |
Valor energètic | 73,5 kcal |
Greixos | 3,1 g |
dels quals saturats | 1,2 g |
Hidrats de carboni | 5,9 g |
dels quals sucres | 1,4 g |
Proteïnes | 3,3 g |
Sal | 0,8 g |
Renta i talla cada carbassó per la meitat a llarg. Pica la carn de carbassó. Escalfa un raig d’oli en una paella. Farcix els barquets de carbassó amb bolonyesa de llenties. Acaba amb formatge cheddar ratllat. Serveix els barquets sobre un llit de ruca. paso 6 Escalfa un raig d’oli en una paella. paso 6Cuina pas a pas:
El carbassó:
Amb una cullera treu bastant de la carn per formar els barquets. Guarda la carn per després.
Col·loca les meitats de carbassó sobre una safata de forn, utilitza paper vegetal si en tens.
Forn durant 25 min aprox fins que sigui tendre. Mise en place:
Pica escalunyes i all.
Pica nous.
Ratlla formatge cheddar. La bolonyesa de llenties:
Salta escalunya, all i carn de carbassó fins a daurar.
Incorpora nous, llenties, tomàquet triturat, brou esmicolat, orenga, salsa de soja i chipotle (picant! afegeix amb precaució). Salpebra.
Deixa bullir a foc baix 10-15 min. Remou de tant en tant i vigila que no es cremi.Els barquets:
Forn fins a daurar i fondre el formatge. El teu plat:
paso 6
Cuina
pas a pasLa bolonyesa de llenties:
Salta escalunya, all i carn de carbassó fins a daurar.
Incorpora nous, llenties, tomàquet triturat, brou esmicolat, orenga, salsa de soja i chipotle (picant! afegeix amb precaució). Salpebra.
Deixa bullir a foc baix 10-15 min. Remou de tant en tant i vigila que no es cremi.paso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕