RECEPTES

Bowl de llenties beluga amb moniato a la canyella, alvocat i cacauets

Aquest deliciós bowl de llenties beluga amb moniato a la canyella, alvocat i cacauets és una combinació perfecta de sabors i textures. Les llenties beluga, petites i de color negre, aporten un toc terrós i proteic. El moniato, rostit amb una mica de canyella, afegix dolçor i calidesa al plat. L'alvocat aporta cremositat i un toc refrescant, mentre que els cacauets torrats donen un cruixit deliciós i un punt salat. La combinació es completa amb una amanida equilibrada i picant (si es desitja). Un plat saludable i ple de sabor que segurament gaudiràs!

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Chili picant
  • Coriandre
  • Llenties beluga
  • All
  • Iogurt grec (Lactis)
  • Canyella
  • Cacauets (Cacauets)
  • Alvocat
  • Llima
  • Col llombarda
  • Moniato

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Safata de forn
  • Olla
  • Bol x2

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic150,0 Kcal
Greixos7,08 g
dels quals saturats1,73 g
Hidrats de carboni15,4 g
dels quals sucres4,71 g
Proteïnes3,21 g
Sal0,22 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Chili picant
  • Coriandre
  • Llenties beluga
  • All
  • Iogurt grec (Lactis)
  • Canyella
  • Cacauets (Cacauets)
  • Alvocat
  • Llima
  • Col llombarda
  • Moniato

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Safata de forn
  • Olla
  • Bol x2

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic150,0 Kcal
Greixos7,08 g
dels quals saturats1,73 g
Hidrats de carboni15,4 g
dels quals sucres4,71 g
Proteïnes3,21 g
Sal0,22 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Las llenties:

Preescalfa el forn a 225°C (amb aire calent) o a 250°C (convencional).

Bull les llenties a foc lent en aigua amb una mica de sal (cobert) fins que estiguin tendres, uns 20 minuts aproximadament. Escorre i reserva.

Las lentejas - Bowl de lentejas beluga

El moniato:

Talla el moniato en daus petits.
Col·loca’ls en una safata de forn, amb paper vegetal si tens, i combina’ls amb una mica d’oli d’oliva i canyella.
Salpebra.
Horneja al centre del forn durant uns 20 minuts fins que estigui tou. 

L'amanida:

Pica xili vermell i all.
Posa la meitat del iogurt, xili (picant! a gust), all, mel i una mica de sal en un bol.
combina fins a obtenir una textura suau.
Afegeix la resta del iogurt i remena bé.
Reserva. 

La col llombarda:

Talla la col lombarda en tires fines, si és possible amb una mandolina o ratlladora.
Espréme la llima.
En un bol, combina la col amb el suc de llima i una mica de sal.
Reserva.

Les verdures:

Talla l’alvocat en làmines.
Pica el coriandre.
Pica els cacauets. 

El teu bowl:

Reparteix les llenties beluga entre els plats.
Col·loca el moniato rostit, la col lombarda i l’alvocat sobre elles. Espolvoreja amb els cacauets i el coriandre.
Serveix amb l’amanida de xili. 

Tu bowl - Bowl de lentejas beluga

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?