RECEPTES
Valor energètic | 150,0 Kcal |
Greixos | 7,08 g |
dels quals saturats | 1,73 g |
Hidrats de carboni | 15,4 g |
dels quals sucres | 4,71 g |
Proteïnes | 3,21 g |
Sal | 0,22 g |
Valor energètic | 150,0 Kcal |
Greixos | 7,08 g |
dels quals saturats | 1,73 g |
Hidrats de carboni | 15,4 g |
dels quals sucres | 4,71 g |
Proteïnes | 3,21 g |
Sal | 0,22 g |
Preescalfa el forn a 225°C (amb aire calent) o a 250°C (convencional). Bull les llenties a foc lent en aigua amb una mica de sal (cobert) fins que estiguin tendres, uns 20 minuts aproximadament. Escorre i reserva. Talla el moniato en daus petits. Pica xili vermell i all. Talla la col lombarda en tires fines, si és possible amb una mandolina o ratlladora. Talla l’alvocat en làmines. Reparteix les llenties beluga entre els plats. Reparteix les llenties beluga entre els plats.Cuina pas a pas
Las llenties:
El moniato:
Col·loca’ls en una safata de forn, amb paper vegetal si tens, i combina’ls amb una mica d’oli d’oliva i canyella.
Salpebra.
Horneja al centre del forn durant uns 20 minuts fins que estigui tou. L'amanida:
Posa la meitat del iogurt, xili (picant! a gust), all, mel i una mica de sal en un bol.
combina fins a obtenir una textura suau.
Afegeix la resta del iogurt i remena bé.
Reserva. La col llombarda:
Espréme la llima.
En un bol, combina la col amb el suc de llima i una mica de sal.
Reserva. Les verdures:
Pica el coriandre.
Pica els cacauets. El teu bowl:
Col·loca el moniato rostit, la col lombarda i l’alvocat sobre elles. Espolvoreja amb els cacauets i el coriandre.
Serveix amb l’amanida de xili. Cuina
pas a pasEl teu bowl:
Col·loca el moniato rostit, la col lombarda i l’alvocat sobre elles. Espolvoreja amb els cacauets i el coriandre.
Serveix amb l’amanida de xili.
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕