RECEPTES

Pit de pollastre al panko amb patates Lyonnaise i mantega de sàlvia

Pomme Lyonnaise, o patates a la lionesa, és un acompanyament clàssic francès fet amb ceba saltada i rodanxes de patates fregides a la paella. Lyonnaise simplement significa estil Lió o de Lió. Versions de la recepta es remunten a principis del segle XIX i des de llavors han evolucionat en diferents variants. Però, sigui quina sigui la variació que triïs, normalment és tan simple com deliciosa.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • All
  • Pit de pollastre
  • Salvia
  • Patata
  • Caldo pollastre
  • Midó de blat de moro
  • Mantega (Lactis)
  • Ceba tendra
  • Julivert
  • Tomàquet
  • Ous (Ous)
  • Panko (Gluten)

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Font de forn
  • Paella

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic198,9 kcal
Greixos6,3 g
dels quals saturats2,4 g
Hidrats de carboni11,9 g
dels quals sucres0,9 g
Proteïnes9,6 g
Sal0,1 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • All
  • Pit de pollastre
  • Salvia
  • Patata
  • Caldo pollastre
  • Midó de blat de moro
  • Mantega (Lactis)
  • Ceba tendra
  • Julivert
  • Tomàquet
  • Ous (Ous)
  • Panko (Gluten)

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Font de forn
  • Paella

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic198,9 kcal
Greixos6,3 g
dels quals saturats2,4 g
Hidrats de carboni11,9 g
dels quals sucres0,9 g
Proteïnes9,6 g
Sal0,1 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Mise en place:

Preescalfa el forn a 225 ºC, calor a dalt i a baix. 

Talla ceba i patata en làmines fines amb ganivet o mandolina. Pica julivert. Pica all. En mig got d’aigua calenta, dissol el brou. 

Mise en place - Pechuga de pollo al panko

Patates Lyonnaise:

Escalfa un raig d’oli amb 1/3 de la mantega en una paella. Salteja patata i ceba fins que es daurin, 4-5 min. Afegeix brou. Deixa bullir fins que hagi absorbit el brou, 5 min aprox. Salpebreu. Transfereix a una safata de forn i enforna fins que estiguin tendres, 15 min aprox.

La mantega de sàlvia:

En una tassa combina la resta de la mantega amb all, sàlvia, una mica de sal i una mica de pebre negre. 

El pollastre al panko:

Talla el pollastre en 2-3 filets més prims per pit. Salpebreu. Prepara tres plats fondos amb maizena en el primer, ou batut en el segon i panko en el tercer. Passa el pollastre primer per maizena, després per ou i finalment per panko. Escalfa un raig d’oli en una paella i fregeix per ambdós costats fins que estigui cuinat completament. (El suc surt transparent, no rosat, en perforar.) 

L'amanida de tomàquet:

Talla el tomàquet a trossos al teu gust. combina amb (gairebé tot) el julivert, un raig d’oli i salpebra.

El teu plat:

Serveix el pollastre amb patates Lyonnaise, mantega de sàlvia i amanida de tomàquet. Acaba amb una pluja de julivert. 

Tu plato - Pechuga de pollo al panko

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?