RECEPTES

Hamburguesa de formatge xipriota i portobello amb tzatziki de remolatxa

Anem a les parts orientals de la Mediterrània. A Itàlia trobarem xampinyons Portobello. De Xipre obtenim el formatge estil Halloumi, que no es fon a la graella. Després, a Grècia, ens inspirarem en un dels plats més tradicionals: el tzatziki. No obstant això, substituirem el cogombre per remolatxa, donant-li un color vermell intens i aconseguirem alguna cosa propera a la salsa siriana Mutabbal Shamandar. Tot es junta i s'acompanya amb moniato rostits.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Pa d'hamburgessa (Gluten)
  • All
  • Iogurt grec (Lactis)
  • Xampinyons Portobello
  • Formatge xipriota (Làctics)
  • Remolatxa
  • Moniato
  • Ruca

Estris necessaris

  • Ganivet
  • Taula de tallar
  • Safata de forn
  • Bol
  • Ratlladora

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic148,8 KCal
Greixos6,6 g
dels quals saturats4,1 g
Hidrats de carboni16,9 g
dels quals sucres4,5 g
Proteïnes6,1 g
Sal0,6 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Pa d'hamburgessa (Gluten)
  • All
  • Iogurt grec (Lactis)
  • Xampinyons Portobello
  • Formatge xipriota (Làctics)
  • Remolatxa
  • Moniato
  • Ruca

Estris necessaris

  • Ganivet
  • Taula de tallar
  • Safata de forn
  • Bol
  • Ratlladora

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic148,8 KCal
Greixos6,6 g
dels quals saturats4,1 g
Hidrats de carboni16,9 g
dels quals sucres4,5 g
Proteïnes6,1 g
Sal0,6 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

El moniato:

Escalfa el forn a 225ºC, calor a dalt i a baix.

Pela i talla moniato en palets.
Col·loca sobre una safata de forn (pintada amb oli o bé utilitzant paper vegetal). Condimenta amb sal i pebre. Afegeix un raig d’oli.
Forn 15-20 min fins que sigui tendre. Remou 2-3 vegades durant la cocció.

El boniato - Hamburguesa de queso chipriota

El tzatziki de remolaxa:

Pela i ratlla remolatxa. Col·loca en un colador i combina amb una culleradeta de sal.
Deixa 5 min i prem amb la mà per treure líquid.
Ratlla o pica all fi.
Col·loca remolatxa en un bol i combina amb iogurt grec, mel, all i una mica de pebre negre. Corregeix el sabor amb sal.

La burger:

Talla xampinyons portobello en làmines i formatge en rodanxes d’1 cm.
Escalfa un raig d’oli en una paella i salta els xampinyons fins a daurar. Salpebra. Reserva.
Col·loca rodanxes de formatge a la paella i fregeix pels dos costats fins a daurar. Reserva.

Els pans:

Torrada els pans (el costat de tall) a la paella.

La teva burger:

Munta la teva burger amb tzatziki de remolatxa, rodanxes de formatge i xampinyons portobello. Serveix amb moniato forn i ruca.

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?