RECEPTES
Valor energètic | 131,3 Kcal |
Greixos | 2,8 g |
dels quals saturats | 0,4 g |
Hidrats de carboni | 14,7 g |
dels quals sucres | 2,0 g |
Proteïnes | 10,7 g |
Sal | 0,2 g |
Valor energètic | 131,3 Kcal |
Greixos | 2,8 g |
dels quals saturats | 0,4 g |
Hidrats de carboni | 14,7 g |
dels quals sucres | 2,0 g |
Proteïnes | 10,7 g |
Sal | 0,2 g |
Posa arròs, aigua i un polsim de sal en una olla (2 mesures d’aigua per cada mesura d’arròs). Posa soja en remull en un bol amb aigua. Combina la part blanca de la ceba tendra amb vinagre i un polsim de sal en un bol petit. Deixa marinar. Escalfa un raig d’oli a foc mig-alt. Escorre la soja. Divideix l’arròs entre els plats. Divideix l’arròs entre els plats.Cuina pas a pas
L'arros:
Porta-ho a ebullició, baixa el foc al mínim.
Bull tapat durant 15 minuts fins que l’arròs hagi absorbit l’aigua. Reserva tapat.Mise en place:
Talla carabassó a mitges llunes fines.
Talla xampinyons a làmines fines i ceba tendra en angle, mantenint la part verda i blanca de la ceba tendra separades. Usant un pelador fes cintes de pastanaga. Pela i pica gingebre. Pica all. L'all i La salsa:
En un altre bol, combina oli de sèsam, sucre, la meitat de la sriracha i la meitat de la salsa de soja.A la paella:
Afegeix pastanaga i salpebra. Fregeix fins que estigui tendra però cruixent, 3-4 minuts. Reserva.
A la mateixa paella, repeteix amb carabassó, després amb xampinyons. Tot cuinat per separat.La soja texturitzada:
Escalfa un raig d’oli a la paella a foc mig-alt. Fregeix all i gingebre uns 30 segons. Afegeix la soja. Cuina fins a estar una mica cruixent, aproximadament 4-5 minuts.
Afegeix la salsa de soja restant i cuina un moment fins que s’evapori. Salpebra.El teu plat:
Posa al damunt soja, carabassó, pastanaga, xampinyons i la part blanca de la ceba tendra marinada en vinagre.
Ruixa amb salsa i sriracha restant (si vols més picant). Empolvora amb ceba tendra verda i serveix.Cuina
pas a pasEl teu plat:
Posa al damunt soja, carabassó, pastanaga, xampinyons i la part blanca de la ceba tendra marinada en vinagre.
Ruixa amb salsa i sriracha restant (si vols més picant). Empolvora amb ceba tendra verda i serveix.
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕