RECEPTES

Bibimbap coreà de soja amb verdures i xampinyons a làmines

El bibimbap és un plat essencial de la cuina coreana tan estètic i apetitós com nutritiu i equilibrat. Literalment significa arròs combinat o menjar combinat. Consisteix en un bol d'arròs amb vegetals i en aquesta versió amb proteïna de soja al damunt. En el moment de menjar-ho s'han de combinar els ingredients i se serveix amb una salsa a base d'oli de sèsam.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Ceba tendra japonesa
  • All
  • Soja texturitzada (Soja)
  • Xampinyons Portobello
  • Gingebre fresc
  • Oli de sèsam (Sèsam)
  • Pastanaga
  • Sriracha
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Carbassó
  • Arròs de gessamí
  • Vinagre Blanc
  • Sucre morè

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Olla

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic131,3 Kcal
Greixos2,8 g
dels quals saturats0,4 g
Hidrats de carboni14,7 g
dels quals sucres2,0 g
Proteïnes10,7 g
Sal0,2 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Ceba tendra japonesa
  • All
  • Soja texturitzada (Soja)
  • Xampinyons Portobello
  • Gingebre fresc
  • Oli de sèsam (Sèsam)
  • Pastanaga
  • Sriracha
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Carbassó
  • Arròs de gessamí
  • Vinagre Blanc
  • Sucre morè

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Olla

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic131,3 Kcal
Greixos2,8 g
dels quals saturats0,4 g
Hidrats de carboni14,7 g
dels quals sucres2,0 g
Proteïnes10,7 g
Sal0,2 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

L'arros:

Posa arròs, aigua i un polsim de sal en una olla (2 mesures d’aigua per cada mesura d’arròs).
Porta-ho a ebullició, baixa el foc al mínim.
Bull tapat durant 15 minuts fins que l’arròs hagi absorbit l’aigua. Reserva tapat.

El arroz

Mise en place:

Posa soja en remull en un bol amb aigua.
Talla carabassó a mitges llunes fines.
Talla xampinyons a làmines fines i ceba tendra en angle, mantenint la part verda i blanca de la ceba tendra separades. Usant un pelador fes cintes de pastanaga. Pela i pica gingebre. Pica all. 

L'all i La salsa:

Combina la part blanca de la ceba tendra amb vinagre i un polsim de sal en un bol petit. Deixa marinar.
En un altre bol, combina oli de sèsam, sucre, la meitat de la sriracha i la meitat de la salsa de soja.

A la paella:

Escalfa un raig d’oli a foc mig-alt.
Afegeix pastanaga i salpebra. Fregeix fins que estigui tendra però cruixent, 3-4 minuts. Reserva.
A la mateixa paella, repeteix amb carabassó, després amb xampinyons. Tot cuinat per separat. 

La soja texturitzada:

Escorre la soja.
Escalfa un raig d’oli a la paella a foc mig-alt. Fregeix all i gingebre uns 30 segons. Afegeix la soja. Cuina fins a estar una mica cruixent, aproximadament 4-5 minuts.
Afegeix la salsa de soja restant i cuina un moment fins que s’evapori. Salpebra.

El teu plat:

Divideix l’arròs entre els plats.
Posa al damunt soja, carabassó, pastanaga, xampinyons i la part blanca de la ceba tendra marinada en vinagre.
Ruixa amb salsa i sriracha restant (si vols més picant). Empolvora amb ceba tendra verda i serveix.

Sirve tu plato - Bibimbap coreano de soja

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?