RECEPTES
Valor energètic | 101,2 Kcal |
Greixos | 2,48 g |
dels quals saturats | 1,38 g |
Hidrats de carboni | 15,6 g |
dels quals sucres | 2,26 g |
Proteïnes | 4,32 g |
Sal | 1,09 g |
Valor energètic | 101,2 Kcal |
Greixos | 2,48 g |
dels quals saturats | 1,38 g |
Hidrats de carboni | 15,6 g |
dels quals sucres | 2,26 g |
Proteïnes | 4,32 g |
Sal | 1,09 g |
En una olla posa pastilles de brou i 500ml d’aigua per cada pastilla. Porta al punt d’ebullició i apaga el foc. Assegura’t que es dissolguin bé les pastilles. Pica all. Escalfa un raig d’oli en una paella. A la mateixa paella escalfa un altre raig d’oli i salteja el porro (part blanca), l’all i els xampinyons Portobello. Condimenta amb fulles de romaní, sal i pebre negre. Afegeix l’arròs arborio a la paella i combina bé amb el sofregit que s’ha quedat. Quan l’arròs estigui al seu punt, apaga el foc i incorpora el sofregit de xampinyons que has guardat en el pas 4 i parmesà ratllat. Quan l’arròs estigui al seu punt, apaga el foc i incorpora el sofregit de xampinyons que has guardat en el pas 4 i parmesà ratllat.Cuina pas a pas
El brou:
Mise en place:
Neteja i fileteja els xampinyons Portobello.
Renta i talla el porro en rodanxes fines. Separa la part verda de la part blanca.El porro cruixent:
Salteja les tires de porro verd a foc mitjà fins daurar (no cremar). Uns 4-5 min, remenant molt sovint.
Reserva sobre un paper de cuina. Afegeix sal al gust.El sofregit:
Salteja fins que els xampinyons comencin a ser cruixents i daurats. Reserva 2/3 del sofregit en un plat. El risotto I:
A foc mitjà, afegeix brou, 100ml aprox. a la vegada, i remou fins que l’arròs hagi absorbit el líquid. Repeteix fins tenir l’arròs ‘al dente’, uns 25-30 min.El risotto II:
Corregeix el sabor amb sal i pebre negre.
Serveix el risotto i decora el plat amb el porro verd cruixent. Cuina
pas a pasEl risotto II:
Corregeix el sabor amb sal i pebre negre.
Serveix el risotto i decora el plat amb el porro verd cruixent.
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕