RECEPTES

Bibimbap coreà de vedella amb verdures i xampinyons en làmines

El bibimbap, és un plat essencial de la cuina coreana tan estètic i apetitós com nutritiu i equilibrat. Literalment significa arròs combinat o menjar combinat. Consisteix en un bol d'arròs amb vegetals i carn a sobre. Al moment de menjar-se’l, s’han de combinar els ingredients i se serveix amb una salsa a base d'oli de sèsam.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Vinagre
  • Ceba tendra japonesa
  • All
  • Xampinyons Portobello
  • Gingebre fresc
  • Oli de sèsam (Sèsam)
  • Pastanaga
  • Carn de vedella picada
  • Sriracha
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Carbassó
  • Arròs de gessamí
  • Sucre morè

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Olla

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic127,6 Kcal
Greixos5,9 g
dels quals saturats1,8 g
Hidrats de carboni8,6 g
dels quals sucres1,6 g
Proteïnes9,1 g
Sal0,2 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Vinagre
  • Ceba tendra japonesa
  • All
  • Xampinyons Portobello
  • Gingebre fresc
  • Oli de sèsam (Sèsam)
  • Pastanaga
  • Carn de vedella picada
  • Sriracha
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Carbassó
  • Arròs de gessamí
  • Sucre morè

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Olla

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic127,6 Kcal
Greixos5,9 g
dels quals saturats1,8 g
Hidrats de carboni8,6 g
dels quals sucres1,6 g
Proteïnes9,1 g
Sal0,2 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

L'arros:

Posa arròs, aigua i una mica de sal en una olla.
(2 mesures d’aigua per cada mesura d’arròs).
Porta al punt d’ebullició i baixa el foc al mínim.
Bull cobert 15 minuts fins que l’arròs hagi absorbit l’aigua. Reserva tapat. 

El arroz

Mise en place:

Talla el carbassó en mitges llunes fines.
Talla els xampinyons en làmines fines i la ceba tendra en angle, mantenint el verd i el blanc de la ceba tendra separat. Amb un pelador, fes cintes de pastanaga. Pela i pica el gingebre. Pica l’all. 

L'all i el guarniment:

combina la part blanca de la ceba tendra amb vinagre i una mica de sal en un bol petit. Reserva per marinar.
En un altre bol petit, combina oli de sèsam, sucre morè, la meitat de la sriracha i la meitat de la salsa de soja. 

A la paella:

Escalfa un rajolí d’oli en una paella a foc mig-alt.
Afegeix pastanaga i salpebra. Fregeix fins que estigui tendra però cruixent, 3-4 minuts. Reserva.
A la mateixa paella, repeteix amb el carbassó, després amb els xampinyons. Tot cuinat per separat. 

La carn:

Escalfa un rajolí d’oli a la paella a foc mig-alt. Fregeix all i gingebre uns 30 segons. Afegeix la carn i esmicola-la. Cuina fins que ja no estigui rosada, uns 4 minuts aproximadament. Augmenta el foc i cuina fins que estigui cruixent, uns 3 minuts aproximadament. Afegeix la salsa de soja restant i cuina un moment fins que s’evapori. Salpebra. 

Serveix el teu plat:

Divideix l’arròs entre els plats.
Posa a sobre carn, carbassó, pastanaga, xampinyons i ceba tendra blanca marinada.
Rocía amb salsa i sriracha restant (si vols més picant). Espolvorea amb ceba tendra verda i serveix.

6 - Sirve tu plato - Bibimbap coreano de ternera

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?