RECEPTES
Valor energètic | 127,6 Kcal |
Greixos | 5,9 g |
dels quals saturats | 1,8 g |
Hidrats de carboni | 8,6 g |
dels quals sucres | 1,6 g |
Proteïnes | 9,1 g |
Sal | 0,2 g |
Valor energètic | 127,6 Kcal |
Greixos | 5,9 g |
dels quals saturats | 1,8 g |
Hidrats de carboni | 8,6 g |
dels quals sucres | 1,6 g |
Proteïnes | 9,1 g |
Sal | 0,2 g |
Posa arròs, aigua i una mica de sal en una olla. Talla el carbassó en mitges llunes fines. combina la part blanca de la ceba tendra amb vinagre i una mica de sal en un bol petit. Reserva per marinar. Escalfa un rajolí d’oli en una paella a foc mig-alt. Escalfa un rajolí d’oli a la paella a foc mig-alt. Fregeix all i gingebre uns 30 segons. Afegeix la carn i esmicola-la. Cuina fins que ja no estigui rosada, uns 4 minuts aproximadament. Augmenta el foc i cuina fins que estigui cruixent, uns 3 minuts aproximadament. Afegeix la salsa de soja restant i cuina un moment fins que s’evapori. Salpebra. Divideix l’arròs entre els plats. Escalfa un rajolí d’oli a la paella a foc mig-alt. Fregeix all i gingebre uns 30 segons. Afegeix la carn i esmicola-la. Cuina fins que ja no estigui rosada, uns 4 minuts aproximadament. Augmenta el foc i cuina fins que estigui cruixent, uns 3 minuts aproximadament. Afegeix la salsa de soja restant i cuina un moment fins que s’evapori. Salpebra. Divideix l’arròs entre els plats.Cuina pas a pas
L'arros:
(2 mesures d’aigua per cada mesura d’arròs).
Porta al punt d’ebullició i baixa el foc al mínim.
Bull cobert 15 minuts fins que l’arròs hagi absorbit l’aigua. Reserva tapat. Mise en place:
Talla els xampinyons en làmines fines i la ceba tendra en angle, mantenint el verd i el blanc de la ceba tendra separat. Amb un pelador, fes cintes de pastanaga. Pela i pica el gingebre. Pica l’all. L'all i el guarniment:
En un altre bol petit, combina oli de sèsam, sucre morè, la meitat de la sriracha i la meitat de la salsa de soja. A la paella:
Afegeix pastanaga i salpebra. Fregeix fins que estigui tendra però cruixent, 3-4 minuts. Reserva.
A la mateixa paella, repeteix amb el carbassó, després amb els xampinyons. Tot cuinat per separat. La carn:
Serveix el teu plat:
Posa a sobre carn, carbassó, pastanaga, xampinyons i ceba tendra blanca marinada.
Rocía amb salsa i sriracha restant (si vols més picant). Espolvorea amb ceba tendra verda i serveix.Cuina
pas a pasLa carn:
Serveix el teu plat:
Posa a sobre carn, carbassó, pastanaga, xampinyons i ceba tendra blanca marinada.
Rocía amb salsa i sriracha restant (si vols més picant). Espolvorea amb ceba tendra verda i serveix.
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕