RECEPTES

Estofado persa de lentejas con arándanos secos y arroz basmati

Te presentamos un Estofado Persa de Lentejas con lentejas beluga, verduras y un toque de especias. Este guiso es como una fiesta de sabores en tu boca. El coco cremoso, la lima fresca y la mezcla de menta, arándanos secos y anacardos aportan un equilibrio perfecto. Échalo sobre un poco de arroz basmati fragante y tendrás un festín que hará que tus papilas gustativas bailen. Créeme, este plato es puro buen rollo y sabores espectaculares.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Menta
  • Anacards (Fruits secs)
  • Llenties beluga
  • Nabius secs
  • Brou vegetal (Api)
  • Llet de coco
  • All en pols (All)
  • Api (Api)
  • Llima
  • Pastanaga
  • Ceba tendra
  • Arròs basmati

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla x2
  • Ratlladora

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic153,2 Kcal
Greixos7,53 g
dels quals saturats4,79 g
Hidrats de carboni16,0 g
dels quals sucres4,14 g
Proteïnes3,18 g
Sal0,53 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Menta
  • Anacards (Fruits secs)
  • Llenties beluga
  • Nabius secs
  • Brou vegetal (Api)
  • Llet de coco
  • All en pols (All)
  • Api (Api)
  • Llima
  • Pastanaga
  • Ceba tendra
  • Arròs basmati

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla x2
  • Ratlladora

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic153,2 Kcal
Greixos7,53 g
dels quals saturats4,79 g
Hidrats de carboni16,0 g
dels quals sucres4,14 g
Proteïnes3,18 g
Sal0,53 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Les llenties:

Bull les llenties a foc lent en abundant aigua amb una mica de sal (tapat) fins a ser tendres, 20 min aprox.
Escorre i reserva.

Las lentejas - Estofado persa de lentejas

L'arròs:

Posa arròs, aigua i una mica de sal en una olla (2 mesures d’aigua per cada mesura d’arròs).
Porta al punt d’ebullició i baixa el foc al mínim.
Bull tapat 12-15 minuts fins que l’arròs hagi absorbit l’aigua.

Mise en place:

Pica la ceba i l’api.
Pela i ratlla la pastanaga.
Pica els nabius i els anacards en trossos no massa petits.
Separa les fulles de menta de les branques. Tira les branques.
Talla la llima en trossos.

L'estofat (I):

En una olla escalfa un raig d’oli i salteja la ceba i l’api 2-3 min a foc mitjà.
Afegeix la combina d’espècies, la llet de coco, el brou esmicolat i un got d’aigua. Deixa bullir a foc baix 8-10 min. Si s’asseca, afegeix una mica més d’aigua. El resultat ha de ser cremós, no sopa!

L'estofat (II):

Afegeix la pastanaga i les llenties.
Corregeix de sal i pebre negre.

El teu plat:

Serveix el teu estofat de llenties amb arròs basmati. Acaba amb una pluja de nabius secs, anacards i fulles de menta.
Col·loca una part de llima en cada plat per esprémer a sobre. 

Tu plato - Estofado persa de lentejas

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?