RECEPTES
Valor energètic | 153,2 Kcal |
Greixos | 7,53 g |
dels quals saturats | 4,79 g |
Hidrats de carboni | 16,0 g |
dels quals sucres | 4,14 g |
Proteïnes | 3,18 g |
Sal | 0,53 g |
Valor energètic | 153,2 Kcal |
Greixos | 7,53 g |
dels quals saturats | 4,79 g |
Hidrats de carboni | 16,0 g |
dels quals sucres | 4,14 g |
Proteïnes | 3,18 g |
Sal | 0,53 g |
Bull les llenties a foc lent en abundant aigua amb una mica de sal (tapat) fins a ser tendres, 20 min aprox. Posa arròs, aigua i una mica de sal en una olla (2 mesures d’aigua per cada mesura d’arròs). Pica la ceba i l’api. En una olla escalfa un raig d’oli i salteja la ceba i l’api 2-3 min a foc mitjà. Afegeix la pastanaga i les llenties. Serveix el teu estofat de llenties amb arròs basmati. Acaba amb una pluja de nabius secs, anacards i fulles de menta. Serveix el teu estofat de llenties amb arròs basmati. Acaba amb una pluja de nabius secs, anacards i fulles de menta.Cuina pas a pas
Les llenties:
Escorre i reserva.L'arròs:
Porta al punt d’ebullició i baixa el foc al mínim.
Bull tapat 12-15 minuts fins que l’arròs hagi absorbit l’aigua.Mise en place:
Pela i ratlla la pastanaga.
Pica els nabius i els anacards en trossos no massa petits.
Separa les fulles de menta de les branques. Tira les branques.
Talla la llima en trossos.L'estofat (I):
Afegeix la combina d’espècies, la llet de coco, el brou esmicolat i un got d’aigua. Deixa bullir a foc baix 8-10 min. Si s’asseca, afegeix una mica més d’aigua. El resultat ha de ser cremós, no sopa! L'estofat (II):
Corregeix de sal i pebre negre. El teu plat:
Col·loca una part de llima en cada plat per esprémer a sobre. Cuina
pas a pasEl teu plat:
Col·loca una part de llima en cada plat per esprémer a sobre.
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕