RECEPTES
Valor energètic | 148,8 KCal |
Greixos | 6,6 g |
dels quals saturats | 4,1 g |
Hidrats de carboni | 16,9 g |
dels quals sucres | 4,5 g |
Proteïnes | 6,1 g |
Sal | 0,6 g |
Valor energètic | 148,8 KCal |
Greixos | 6,6 g |
dels quals saturats | 4,1 g |
Hidrats de carboni | 16,9 g |
dels quals sucres | 4,5 g |
Proteïnes | 6,1 g |
Sal | 0,6 g |
Escalfa el forn a 225ºC, calor a dalt i a baix. Pela i talla moniato en palets. Pela i ratlla remolatxa. Col·loca en un colador i combina amb una culleradeta de sal. Talla xampinyons portobello en làmines i formatge en rodanxes d’1 cm. Tuesta los panes (el lado de corte) en la sartén. Munta la teva burger amb tzatziki de remolatxa, rodanxes de formatge i xampinyons portobello. Serveix amb moniato forn i ruca. paso 6 paso 6Cuina pas a pas
El moniato:
Col·loca sobre una safata de forn (pintada amb oli o bé utilitzant paper vegetal). Condimenta amb sal i pebre. Afegeix un raig d’oli.
Forn 15-20 min fins que sigui tendre. Remou 2-3 vegades durant la cocció.El tzatziki de remolaxa:
Deixa 5 min i prem amb la mà per treure líquid.
Ratlla o pica all fi.
Col·loca remolatxa en un bol i combina amb iogurt grec, mel, all i una mica de pebre negre. Corregeix el sabor amb sal.La burger:
Escalfa un raig d’oli en una paella i salta els xampinyons fins a daurar. Salpebra. Reserva.
Col·loca rodanxes de formatge a la paella i fregeix pels dos costats fins a daurar. Reserva.Els pans:
La teva burger:
paso 6
Cuina
pas a paspaso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕