RECEPTES

Hamburguesa de salmón en brioche con boniato asado

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Alvocat
  • Moniato
  • Enciam
  • Tomàquet
  • Anet fresc
  • Ceba vermella
  • Llimona

Estris necessaris

  • Ganivet
  • Taula de tallar
  • Safata de forn
  • Bol
  • Paella

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energético124,8 Kcal
Grasas6,6 g
de las cuales saturadas1,2 g
Hidratos de carbono11,9 g
de los cuales azúcares3,1 g
Proteínas5,4 g
Sal0 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Alvocat
  • Moniato
  • Enciam
  • Tomàquet
  • Anet fresc
  • Ceba vermella
  • Llimona

Estris necessaris

  • Ganivet
  • Taula de tallar
  • Safata de forn
  • Bol
  • Paella

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energético124,8 Kcal
Grasas6,6 g
de las cuales saturadas1,2 g
Hidratos de carbono11,9 g
de los cuales azúcares3,1 g
Proteínas5,4 g
Sal0 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Paso 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

El bulgur Merluza a la plancha

Paso 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

El bulgur Merluza a la plancha

Paso 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

El bulgur Merluza a la plancha

Paso 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

El bulgur Merluza a la plancha

Paso 5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

El bulgur Merluza a la plancha

Paso 6

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

El bulgur Merluza a la plancha

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?