RECEPTES

Ratatouille con gnocchi tostado y queso feta

Los gnocchi son un tipo de pasta italiana hecha con patatas, harina y a menudo huevo. La historia de los gnocchi se remonta a la época romana, donde se elaboraba una pasta llamada “lagana”, que se cocinaba en agua y se servía con queso. Con el tiempo, esta pasta evolucionó y se creó una versión más suave, utilizando patatas en lugar de otros ingredientes. Los gnocchi se popularizaron en la región de Lombardía, en el norte de Italia, y se extendieron por todo el país. Hoy en día, los gnocchi son una pasta popular en la cocina italiana y se pueden encontrar en todo el mundo.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • All
  • Gnocchi (Gluten, Ous)
  • Brou vegetal (Api)
  • Romaní
  • Formatge feta (Lactis)
  • Pebrot vermell
  • Ceba tendra
  • Carbassó
  • Tomàquets trossejats
  • Espinacs
  • Sucre morè

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella x2
  • Bol

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic86,62 Kcal
Greixos0,95 g
dels quals saturats0,61 g
Hidrats de carboni16,6 g
dels quals sucres2,43 g
Proteïnes2,81 g
Sal0,71 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • All
  • Gnocchi (Gluten, Ous)
  • Brou vegetal (Api)
  • Romaní
  • Formatge feta (Lactis)
  • Pebrot vermell
  • Ceba tendra
  • Carbassó
  • Tomàquets trossejats
  • Espinacs
  • Sucre morè

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella x2
  • Bol

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic86,62 Kcal
Greixos0,95 g
dels quals saturats0,61 g
Hidrats de carboni16,6 g
dels quals sucres2,43 g
Proteïnes2,81 g
Sal0,71 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Els nyoqui I:

Col·loca nyoqui en un bol i cobreix amb aigua freda.
Reserva. 

Los gnocchi I - Ratatouille con gnocchi

Mise en place:

Lava i curta carabassó i pebrot en galledes.
Curta ceba en grillons.
Pica all. 

El ratatouille:

Escalfa un chorrito d’oli en una olla.
Salta carabassó, pebrot i ceba a foc alt fins a daurar, 4-5 min aprox.
Afegeix all, romaní, sucre, brou esmicolat i tomàquet trossejat. Baixa el foc a un mínim i remou. Deixa bullir 5 min. Salpebrar. 

Els nyoqui II:

Escorre nyoqui.
En una paella, escalfa un chorrito d’oli i salta nyoqui fins a daurar. 

El teu plat:

Barreja nyoqui amb ratatouille i espinacs.
Divideix entre els plats i acaba amb pluja de formatge feta esmicolat. 

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?