RECEPTES
Valor energètic | 86,62 Kcal |
Greixos | 0,95 g |
dels quals saturats | 0,61 g |
Hidrats de carboni | 16,6 g |
dels quals sucres | 2,43 g |
Proteïnes | 2,81 g |
Sal | 0,71 g |
Valor energètic | 86,62 Kcal |
Greixos | 0,95 g |
dels quals saturats | 0,61 g |
Hidrats de carboni | 16,6 g |
dels quals sucres | 2,43 g |
Proteïnes | 2,81 g |
Sal | 0,71 g |
Col·loca nyoqui en un bol i cobreix amb aigua freda. Lava i curta carabassó i pebrot en galledes. Escalfa un chorrito d’oli en una olla. Escorre nyoqui. Barreja nyoqui amb ratatouille i espinacs. paso 6 paso 6Cuina pas a pas
Els nyoqui I:
Reserva.Mise en place:
Curta ceba en grillons.
Pica all. El ratatouille:
Salta carabassó, pebrot i ceba a foc alt fins a daurar, 4-5 min aprox.
Afegeix all, romaní, sucre, brou esmicolat i tomàquet trossejat. Baixa el foc a un mínim i remou. Deixa bullir 5 min. Salpebrar.Els nyoqui II:
En una paella, escalfa un chorrito d’oli i salta nyoqui fins a daurar. El teu plat:
Divideix entre els plats i acaba amb pluja de formatge feta esmicolat. paso 6
Cuina
pas a paspaso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕