RECEPTES
Valor energètic | 105,6 Kcal |
Greixos | 4,00 g |
dels quals saturats | 2,38 g |
Hidrats de carboni | 12,2 g |
dels quals sucres | 1,10 g |
Proteïnes | 4,87 g |
Sal | 1,33 g |
Valor energètic | 105,6 Kcal |
Greixos | 4,00 g |
dels quals saturats | 2,38 g |
Hidrats de carboni | 12,2 g |
dels quals sucres | 1,10 g |
Proteïnes | 4,87 g |
Sal | 1,33 g |
Posa el forn a 220 ºC, dalt i baix. Renta els tomàquets i col·loca’ls en una safata de forn. Afegeix un raig d’oli d’oliva i fulles de farigola, afegeix també les branques. En una olla posa pastilles de brou i 500 ml d’aigua per cada pastilla. Porta-ho a ebullició i apaga el foc. Assegura’t que es dissolguin bé les pastilles. Pica l’all i escalfa un raig d’oli en una paella. Fregeix l’all fins que es dauri i afegeix l’arròs arbori i el vi a la paella. Remena i deixa que s’evapori gairebé tot el vi. Quan l’arròs estigui al seu punt, apaga el foc i incorpora parmesà ratllat. Instrucciones Pica l’all i escalfa un raig d’oli en una paella. Fregeix l’all fins que es dauri i afegeix l’arròs arbori i el vi a la paella. Remena i deixa que s’evapori gairebé tot el vi. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Cuina pas a pas
El forn:
Els tomàquets:
Salpebra al gust.
Rosteix fins que estiguin tendres i daurats, uns 30 minuts aproximadament. El brou:
El risotto (I):
A foc mitjà, afegeix el brou, uns 100 ml cada vegada, i remou fins que l’arròs hagi absorbit el líquid. Repeteix fins tenir l’arròs ‘al dente’, uns 25-30 minuts.El risotto (II):
Corregeix el sabor amb sal i pebre negre.
Serveix el risotto i decora amb tomàquets rostits i ruca.Paso 6
Cuina
pas a pasEl risotto (I):
A foc mitjà, afegeix el brou, uns 100 ml cada vegada, i remou fins que l’arròs hagi absorbit el líquid. Repeteix fins tenir l’arròs ‘al dente’, uns 25-30 minuts. Paso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕