RECEPTES
Valor energètic | 192,4 Kcal |
Greixos | 5,11 g |
dels quals saturats | 2,01 g |
Hidrats de carboni | 7,53 g |
dels quals sucres | 1,14 g |
Proteïnes | 7,84 g |
Sal | 0,06 g |
Valor energètic | 192,4 Kcal |
Greixos | 5,11 g |
dels quals saturats | 2,01 g |
Hidrats de carboni | 7,53 g |
dels quals sucres | 1,14 g |
Proteïnes | 7,84 g |
Sal | 0,06 g |
Precalfa el forn a 180 °C. Unta una safata de forn amb un rajolí d’oli o utilitza paper vegetal. Col·loca ceba. Després patates i tomàquet. Aboca el vi blanc sobre les patates i condimenta amb farigola, sal i pebre negre. Enforna al mig del forn. En una tassa combina all, julivert i un rajolí d’oli. Guarda una mica de julivert per després. Remena i dona voltes a les patates de tant en tant per a que no es cremin. Escalfa la planxa sense oli al màxim. Posa la carn i baixa el foc a la meitat. Això és porc, no es pot quedar mig fet. Condimenta amb La salsa. Fileteja el secret el més horitzontalment possible. Escalfa la planxa sense oli al màxim. Posa la carn i baixa el foc a la meitat. Això és porc, no es pot quedar mig fet. Condimenta amb La salsa. Fileteja el secret el més horitzontalment possible.Cuina pas a pas
Mise en place:
Pela i talla patates en rodanxes molt fines amb ganivet o mandolina.
Talla ceba en juliana i tomàquet en rodanxes.
Pica all i julivert.Les patates I:
La salsa:
Quan les patates hagin passat 30 min aprox, afegeix la meitat de La salsa sobre les patates. Les patates II:
Les patates estan llestes quan estiguin tendres en perforar-les amb una forquilla. (50-60 min) Treu del forn i deixa reposar 5 min. El secret ibèric:
Espera a que la línia de cocció arribi una mica més amunt de mitja altura i dona la volta. Salpebra.
El punt: quan el tacte a la part gruixuda és similar al de la part baixa de l’eminença tenar. El teu plat:
Serveix amb patates panaderes. Acaba amb una pluja de julivert picat.Cuina
pas a pasEl secret ibèric:
Espera a que la línia de cocció arribi una mica més amunt de mitja altura i dona la volta. Salpebra.
El punt: quan el tacte a la part gruixuda és similar al de la part baixa de l’eminença tenar.El teu plat:
Serveix amb patates panaderes. Acaba amb una pluja de julivert picat.
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕