RECEPTES
Valor energètic | 192,4 Kcal |
Greixos | 5,11 g |
dels quals saturats | 2,01 g |
Hidrats de carboni | 7,53 g |
dels quals sucres | 1,14 g |
Proteïnes | 7,84 g |
Sal | 0,06 g |
Valor energètic | 192,4 Kcal |
Greixos | 5,11 g |
dels quals saturats | 2,01 g |
Hidrats de carboni | 7,53 g |
dels quals sucres | 1,14 g |
Proteïnes | 7,84 g |
Sal | 0,06 g |
Precalfa el forn a 180 °C. Greixa una safata de forn amb un chorrito d’oli, utilitza un paper vegeta si tens. Damunt col·loca ceba. Després patates i tomàquet. En una tassa barreja all, julivert i un chorrito d’oli d’oliva. Guarda una mica de julivert per a decorar el plat després. Remou i donar voltes a les patates de tant en tant perquè no es cremin. Calent la planxa sense oli al màxim. Posa la carn i baixa el foc a la meitat. Això és porc, no es pot quedar a mitjà fer. Condimenta amb adreç. Fileteja el secret el més horitzontalment possible. Calent la planxa sense oli al màxim. Posa la carn i baixa el foc a la meitat. Això és porc, no es pot quedar a mitjà fer. Condimenta amb adreç. Fileteja el secret el més horitzontalment possible.Cuina pas a pas
Mise en place:
Pela i curta patates en rondelle molt fi amb ganivet o mandolina.
Curta ceba en juliana i tomàquet en rondelle.
Pica all i julivert.Les patates I:
Aboca el vi blanc sobre les patates i condimenta amb farigola, sal i pebre negre.
Enforna enmig del forn.L'adreç:
Quan les patats hagin passat 30 min aprox, afegeix la meitat de l’adreç a sobre les patates.Les patates II:
Les patates estan llestes quan estiguin tendres en perforar-les amb una forquilla. (50-60min depenent del teu forn) Saca del forn i deixa “descansar” 5 min abans de servir.El secret ibèric:
Espera al fet que la línia del cuinat arribi una mica més amunt de mitjana altura i dona-li la volta. Salpebrar.
El punt: quan el tacte en la part gruixuda és similar al de la part baixa de l’eminència tenar. El teu plat:
Serveix amb patates forneres i acaba amb pluja de julivert picat. Cuina
pas a pasEl secret ibèric:
Espera al fet que la línia del cuinat arribi una mica més amunt de mitjana altura i dona-li la volta. Salpebrar.
El punt: quan el tacte en la part gruixuda és similar al de la part baixa de l’eminència tenar.El teu plat:
Serveix amb patates forneres i acaba amb pluja de julivert picat.
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕