RECEPTES

Sopa de pastanaga amb cigrons torrats i iogurt de llima

Una de les coses que fa tan interessant aquesta reconfortant sopa de pastanaga i coco és l'extra de cigrons torrats. Pot ser que estiguis acostumat a utilitzar cigrons directament del pot per a la teva amanida o hummus. Però si busques alguna cosa cruixent, aquí tens una nova idea. En aquesta recepta, cobrirem els cigrons amb maizena, cosa que farà que absorbeixin menys oli al fregir i, per tant, ajudarà a crear una capa fina i extra cruixent, gairebé com de vidre.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Pa de pita sense gluten
  • All
  • Brou vegetal (Api)
  • Llet de coco
  • Iogurt grec (Lactis)
  • Gingebre fresc
  • Llima
  • Pastanaga
  • Midó de blat de moro
  • Ceba tendra
  • Cigrons
  • Chili

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla
  • Bol
  • Safata de forn
  • Ratlladora
  • Minipimer

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic119,3 kcal
Greixos5,0 g
dels quals saturats3,8 g
Hidrats de carboni16,0 g
dels quals sucres1,8 g
Proteïnes3,3 g
Sal0,6 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Pa de pita sense gluten
  • All
  • Brou vegetal (Api)
  • Llet de coco
  • Iogurt grec (Lactis)
  • Gingebre fresc
  • Llima
  • Pastanaga
  • Midó de blat de moro
  • Ceba tendra
  • Cigrons
  • Chili

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla
  • Bol
  • Safata de forn
  • Ratlladora
  • Minipimer

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic119,3 kcal
Greixos5,0 g
dels quals saturats3,8 g
Hidrats de carboni16,0 g
dels quals sucres1,8 g
Proteïnes3,3 g
Sal0,6 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Mise en palce:

Preescalfa el forn a 250 ºC, calor a dalt i a baix.

Pela i talla la pastanaga en monedes gruixudes. Talla la ceba en grills. Pela i ratlla gingebre. Pela i ratlla all. Ratlla la pell de la llima. Exprimeix el suc. Talla chili en làmines fines. Escorre els cigrons. 

Mise en place - Sopa de zanahoria

La sopa I:

Escalfa un raig d’oli en una olla. Salteja pastanaga, ceba i gingebre, 2 min aprox. Afegeix all, llet de coco, brou esmicolat i afegeix aigua fins a just cobrir les pastanagues. Tapa i deixa bullir 10 min fins que les pastanagues estiguin toves. 

Els cigrons:

Posa els cigrons en una safata de forn, amb paper vegetal si tens. combina amb maizena, chili (picant! afegeix segons gust), un raig d’oli i una mica de sal. Forneja 10-15 min fins que estiguin cruixents. (És normal que alguns explotin.) 

El iogurt de llima:

Combina ratlladura de llima amb iogurt i una mica de sal.

La sopa II:

Tritura la sopa amb una batedora. Corregeix la consistència amb aigua. Corregeix el sabor amb sal i suc de llima. 

El teu plat:

Serveix la sopa i decora amb cigrons torrats i iogurt de llima. Torrar pa de pita a la torradora i serveix com acompanyament. 

Tu plato - Sopa de zanahoria

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?