RECEPTES
Valor energètic | 119,3 kcal |
Greixos | 5,0 g |
dels quals saturats | 3,8 g |
Hidrats de carboni | 16,0 g |
dels quals sucres | 1,8 g |
Proteïnes | 3,3 g |
Sal | 0,6 g |
Valor energètic | 119,3 kcal |
Greixos | 5,0 g |
dels quals saturats | 3,8 g |
Hidrats de carboni | 16,0 g |
dels quals sucres | 1,8 g |
Proteïnes | 3,3 g |
Sal | 0,6 g |
Preescalfa el forn a 250 ºC, calor a dalt i a baix. Pela i talla la pastanaga en monedes gruixudes. Talla la ceba en grills. Pela i ratlla gingebre. Pela i ratlla all. Ratlla la pell de la llima. Exprimeix el suc. Talla chili en làmines fines. Escorre els cigrons. Escalfa un raig d’oli en una olla. Salteja pastanaga, ceba i gingebre, 2 min aprox. Afegeix all, llet de coco, brou esmicolat i afegeix aigua fins a just cobrir les pastanagues. Tapa i deixa bullir 10 min fins que les pastanagues estiguin toves. Posa els cigrons en una safata de forn, amb paper vegetal si tens. combina amb maizena, chili (picant! afegeix segons gust), un raig d’oli i una mica de sal. Forneja 10-15 min fins que estiguin cruixents. (És normal que alguns explotin.) Combina ratlladura de llima amb iogurt i una mica de sal. Tritura la sopa amb una batedora. Corregeix la consistència amb aigua. Corregeix el sabor amb sal i suc de llima. Serveix la sopa i decora amb cigrons torrats i iogurt de llima. Torrar pa de pita a la torradora i serveix com acompanyament. Serveix la sopa i decora amb cigrons torrats i iogurt de llima. Torrar pa de pita a la torradora i serveix com acompanyament. Cuina pas a pas
Mise en place:
La sopa I:
Els cigrons:
El iogurt de llima:
La sopa II:
El teu plat:
Cuina
pas a pasEl teu plat:
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕