RECEPTES
Valor energètic | 190 Kcal |
Greixos | 10,8 g |
dels quals saturats | 5,66 g |
Hidrats de carboni | 8,00 g |
dels quals sucres | 1,42 g |
Proteïnes | 14,9 g |
Sal | 0,59 g |
Valor energètic | 190 Kcal |
Greixos | 10,8 g |
dels quals saturats | 5,66 g |
Hidrats de carboni | 8,00 g |
dels quals sucres | 1,42 g |
Proteïnes | 14,9 g |
Sal | 0,59 g |
En una olla, combina l’arròs amb el doble d’aigua (1 tassa d’arròs + 2 tasses d’aigua) i una mica de sal. Pica o ratlla all. Escalfa oli en una paella i afegeix el pollastre. En la mateixa paella on vas fer el pollastre, afegeix l’all i el pebrot. Sofregeix durant uns minuts fins que estiguin daurats. Afegeix el pollastre i deixa bullir uns minuts més Serveix el curry amb l’arròs i exprimeix suc de llima per sobre. Serveix el curry amb l’arròs i exprimeix suc de llima per sobre. Cuina pas a pas
L'arros:
Bulla a foc lent durant 12-15 minuts o fins que l’aigua s’hagi absorbit completament. Mise en place:
Ratlla gingebre.
Talla el pebrot en rodanxes.
Talla el pollastre en medalions.A la paella:
Fregeix fins que estigui daurat i gairebé cuit. Acabarà de coure’s després.
Salpebra i reserva. El curry I:
Afegeix el gingebre, el caldo esmicolat, el curry vermell (més quantitat = més picant) i llet de coco.
Bulla tapat durant 2-3 minuts a foc baix. El curry II:
El teu plat està llest:
Cuina
pas a pasEl teu plat està llest:
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕