RECEPTES

Curri vermell tailandès de pollastre amb arròs gessamí

Quan estàs desitjant que sobre menjar per a l'endemà… saps que el sopar t'ha sortit bona! Aquest curri vermell tailandès està ple de sabors i és un plat molt complet. Sí, no sortiràs de la taula amb fam aquesta nit perquè aquest curri conté tots els nutrients que necessites. Picant? Depèn de tu: afegeix més o menys pasta de curri vermell si vols que sigui picant o no. Plat ric en proteïnes i fibra.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • All
  • Pit de pollastre
  • Brou vegetal (Api)
  • Llet de coco
  • Gingebre fresc
  • Llima
  • Pebrot vermell
  • Curri vermell
  • Pebrot verd
  • Arròs de gessamí

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Olla

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic190 Kcal
Greixos10,8 g
dels quals saturats5,66 g
Hidrats de carboni8,00 g
dels quals sucres1,42 g
Proteïnes14,9 g
Sal0,59 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • All
  • Pit de pollastre
  • Brou vegetal (Api)
  • Llet de coco
  • Gingebre fresc
  • Llima
  • Pebrot vermell
  • Curri vermell
  • Pebrot verd
  • Arròs de gessamí

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Olla

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic190 Kcal
Greixos10,8 g
dels quals saturats5,66 g
Hidrats de carboni8,00 g
dels quals sucres1,42 g
Proteïnes14,9 g
Sal0,59 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

L'arros:

En una olla, combina l’arròs amb el doble d’aigua (1 tassa d’arròs + 2 tasses d’aigua) i una mica de sal.
Bulla a foc lent durant 12-15 minuts o fins que l’aigua s’hagi absorbit completament. 

El arroz

Mise en place:

Pica o ratlla all.
Ratlla gingebre.
Talla el pebrot en rodanxes.
Talla el pollastre en medalions. 

A la paella:

Escalfa oli en una paella i afegeix el pollastre.
Fregeix fins que estigui daurat i gairebé cuit. Acabarà de coure’s després.
Salpebra i reserva. 

El curry I:

En la mateixa paella on vas fer el pollastre, afegeix l’all i el pebrot. Sofregeix durant uns minuts fins que estiguin daurats.
Afegeix el gingebre, el caldo esmicolat, el curry vermell (més quantitat = més picant) i llet de coco.
Bulla tapat durant 2-3 minuts a foc baix.

El curry II:

Afegeix el pollastre i deixa bullir uns minuts més

El teu plat està llest:

Serveix el curry amb l’arròs i exprimeix suc de llima per sobre. 

Tu plato esta listo - Curry rojo tailandes de tofu

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?