RECEPTES

Curri vermell tailandès de pollastre amb arròs gessamí

Quan estàs desitjant que sobre menjar per a l'endemà… saps que el sopar t'ha sortit bona! Aquest curri vermell tailandès està ple de sabors i és un plat molt complet. Sí, no sortiràs de la taula amb fam aquesta nit perquè aquest curri conté tots els nutrients que necessites. Picant? Depèn de tu: afegeix més o menys pasta de curri vermell si vols que sigui picant o no. Plat ric en proteïnes i fibra.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • All
  • Pit de pollastre
  • Brou vegetal (Api)
  • Llet de coco
  • Gingebre fresc
  • Llima
  • Pebrot vermell
  • Curri vermell
  • Pebrot verd
  • Arròs de gessamí

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Olla

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic190 Kcal
Greixos10,8 g
dels quals saturats5,66 g
Hidrats de carboni8,00 g
dels quals sucres1,42 g
Proteïnes14,9 g
Sal0,59 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • All
  • Pit de pollastre
  • Brou vegetal (Api)
  • Llet de coco
  • Gingebre fresc
  • Llima
  • Pebrot vermell
  • Curri vermell
  • Pebrot verd
  • Arròs de gessamí

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Olla

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic190 Kcal
Greixos10,8 g
dels quals saturats5,66 g
Hidrats de carboni8,00 g
dels quals sucres1,42 g
Proteïnes14,9 g
Sal0,59 g

Cocina paso a paso

Cocina
paso a paso

El arroz:

En una olla combina el arroz con el doble de agua (1 taza de arroz + 2 tazas de agua) y una pizca de sal.
Hierve a fuego lento durante 12-15 minutos o hasta que el agua se haya absorbido el agua. 

El arroz

Mis en place:

Pica o ralla ajo.
Ralla jengibre.
Corta pimiento en rodajas.
Corta el pollo en medallones.

A la sartén:

Calienta aceite en una sartén y añade el pollo.
Fríe hasta que este dorado y casi hecho. Se acabará de cocinar luego.
Salpimentar y reservar. 

El curry I:

En la misma sartén donde estaba el pollo añade ajo y pimiento. Fríe unos minutos hasta que esté dorado.
Añade jengibre, caldo desmenuzado, curry rojo (más cantidad = más picante) y leche de coco.
Hierve 2-3 minutos tapado a fuego bajo. 

El curry II:

Añade el pollo y hierve unos minutos más. 

Tu plato está listo:

Sirve el curry con arroz y exprime zumo de lima por encima. 

Tu plato esta listo - Curry rojo tailandes de tofu

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?