RECEPTES
Valor energètic | 109,0 Kcal |
Greixos | 1,69 g |
dels quals saturats | 0,28 g |
Hidrats de carboni | 18,2 g |
dels quals sucres | 4,39 g |
Proteïnes | 3,96 g |
Sal | 0,72 g |
Valor energètic | 109,0 Kcal |
Greixos | 1,69 g |
dels quals saturats | 0,28 g |
Hidrats de carboni | 18,2 g |
dels quals sucres | 4,39 g |
Proteïnes | 3,96 g |
Sal | 0,72 g |
Porta aigua lleugerament salada al punt d’ebullició. Talla l’albergínia a daus. Escalfa un raig d’oli en una olla gran o paella amb tapa. Afegeix els cigrons i els albercocs a la paella. Remou bé. En un bol, posa-hi julivert (sense branques), nous, parmesà (deixant una mica per al plat final), sal i pebre negre. Afegeix un bon raig d’oli d’oliva i un rajolí d’aigua. paso 6 paso 6Cuina pas a pas
El cuscús:
Col·loca cuscús en un plat profund. Cobreix cuscús amb aigua bullent, una mica més que 1 tassa d’aigua per cada tassa de cuscús. Cobreix amb un plat i deixa reposar fins a servir. Mise en place:
Talla la ceba a grills.
Renta i escorre els cigrons.
Talla els albercocs a tires petites.
Pica l’all i el julivert.L'estofat I:
Salteja l’albergínia durant 4-5 minuts a foc mitjà-alt fins que es dauri. Afegeix la ceba, l’all i el ras el hanout (¡picant!). Salteja 2-3 minuts més fins que la ceba estigui daurada. L'estofat II:
Afegeix una mica d’aigua o brou per cobrir parcialment els ingredients.
Cobreix i cuina a foc lent durant uns 20 minuts, remenant ocasionalment, fins que l’albergínia estigui tendra. El pesto de julivert:
Tritura tot fins a obtenir una combina espessa i homogènia (regula amb la quantitat d’aigua i oli). paso 6
Cuina
pas a paspaso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕