RECEPTES
Valor energètic | 109,0 Kcal |
Greixos | 1,69 g |
dels quals saturats | 0,28 g |
Hidrats de carboni | 18,2 g |
dels quals sucres | 4,39 g |
Proteïnes | 3,96 g |
Sal | 0,72 g |
Valor energètic | 109,0 Kcal |
Greixos | 1,69 g |
dels quals saturats | 0,28 g |
Hidrats de carboni | 18,2 g |
dels quals sucres | 4,39 g |
Proteïnes | 3,96 g |
Sal | 0,72 g |
Porta aigua lleugerament salada al punt d’ebullició. Curta albergínia en daus. Escalfa un chorrito d’oli en una olla gran o paella amb tapa. Afegeix cigrons, tomàquet trossejat, albercoc i brou esmicolat. Després, afegeix aigua ahasta just cobrir les verdures. Serveix estofat amb cuscús i acaba amb pluja d’ametlla laminada i julivert. paso 6 paso 6Cuina pas a pas
El cuscús:
Col·loca cuscús en un plat profund. Cobreix cuscús amb aigua bullent, una mica més que 1 tassa d’aigua per cada tassa de cuscús. Cobreix amb un plat i deixa reposar fins a servir. Mise en place:
Curta ceba grillons.
Lava i escorre cigrons.
Curta albercoc en tires petites.
Pica all i julivert.L'estofat I:
Salta albergínia 4-5 min a foc mig-alt fins a daurar. Afegeix ceba, all i ras el hanout (picant!).
Salta 2-3 min més fins a daurar la ceba. L'estofat II:
Deixa bullir, tapat, durant 12 min.
Salpebrar a gust. El teu plat:
(Esmicola el cuscús amb l’ajuda d’una forquilla per a separar els grans.) paso 6
Cuina
pas a paspaso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕