RECEPTES

Estofat d'albergínia marroquina amb albercocs, ras el hanout i ametlles

L'albergínia és un ingredient popular en la gastronomia marroquina a causa de la seva versatilitat i sabor únic. Al Marroc, l'albergínia s'utilitza en una àmplia varietat de plats, des d'estofats i tajines fins a salses i amanides. La seva textura carnosa i la seva capacitat per a absorbir sabors la converteixen en un llenç perfecte per a les espècies i herbes marroquines distintives, com el comí, la canyella i el coriandre. A més, l'albergínia s'associa amb una dieta saludable i es valora per la seva aportació nutricional, convertint-la en un ingredient essencial en la cuina marroquina.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Albergínia
  • All
  • Brou vegetal (Api)
  • Orellana d'albercoc
  • Ceba tendra
  • Cigrons
  • Julivert
  • Tomàquets trossejats
  • Cuscús (Gluten)
  • Ametlles laminades (Fruits secs)
  • Ras el hanout

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla o paella gran amb tapa
  • Olla

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic109,0 Kcal
Greixos1,69 g
dels quals saturats0,28 g
Hidrats de carboni18,2 g
dels quals sucres4,39 g
Proteïnes3,96 g
Sal0,72 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Albergínia
  • All
  • Brou vegetal (Api)
  • Orellana d'albercoc
  • Ceba tendra
  • Cigrons
  • Julivert
  • Tomàquets trossejats
  • Cuscús (Gluten)
  • Ametlles laminades (Fruits secs)
  • Ras el hanout

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla o paella gran amb tapa
  • Olla

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic109,0 Kcal
Greixos1,69 g
dels quals saturats0,28 g
Hidrats de carboni18,2 g
dels quals sucres4,39 g
Proteïnes3,96 g
Sal0,72 g

Cocina paso a paso

Cocina
paso a paso

El cuscús:

Lleva agua ligeramente salada al punto de ebullición.
Coloca cuscús en un plato hondo. Cubre cuscús con agua hirviendo, un poco más que 1 taza de agua por cada taza de cuscús. Cubre con un plato y deja reposar hasta servir. 

El cuscus - Estofado de berenjena marroqui

Mis en place:

Corta berenjena en dados.
Corta cebolla gajos.
Lava y escurre garbanzos.
Corta albaricoque en tiras pequeñas.
Pica ajo y perejil. 

El estofado I:

Calienta un chorrito de aceite en una olla grande o sartén con tapa.
Saltea berenjena 4-5 min a fuego medio-alto hasta dorar. Añade cebolla, ajo y ras el hanout (¡picante!).
Saltea 2-3 min más hasta dorar la cebolla. 

El estofado II:

Añade garbanzos, tomate troceado, albaricoque y caldo desmenuzado. Luego, añade agua ahasta justo cubrir las verduras.
Deja hervir, tapado, durante 12 min.
Salpimentar a gusto.

Tu plato:

Sirve estofado con cuscús y termina con lluvia de almendra laminada y perejil.
(Desmenuza el cuscús con la ayuda de un tenedor para separar los granos.) 

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?