RECEPTES

Estofat d'albergínia marroquina amb albercocs, ras el hanout i ametlles

L'albergínia és un ingredient popular en la gastronomia marroquina a causa de la seva versatilitat i sabor únic. Al Marroc, l'albergínia s'utilitza en una àmplia varietat de plats, des d'estofats i tajines fins a salses i amanides. La seva textura carnosa i la seva capacitat per a absorbir sabors la converteixen en un llenç perfecte per a les espècies i herbes marroquines distintives, com el comí, la canyella i el coriandre. A més, l'albergínia s'associa amb una dieta saludable i es valora per la seva aportació nutricional, convertint-la en un ingredient essencial en la cuina marroquina.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Albergínia
  • All
  • Brou vegetal (Api)
  • Orellana d'albercoc
  • Ceba tendra
  • Cigrons
  • Julivert
  • Tomàquets trossejats
  • Cuscús (Gluten)
  • Ametlles laminades (Fruits secs)
  • Ras el hanout

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla o paella gran amb tapa
  • Olla

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic109,0 Kcal
Greixos1,69 g
dels quals saturats0,28 g
Hidrats de carboni18,2 g
dels quals sucres4,39 g
Proteïnes3,96 g
Sal0,72 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Albergínia
  • All
  • Brou vegetal (Api)
  • Orellana d'albercoc
  • Ceba tendra
  • Cigrons
  • Julivert
  • Tomàquets trossejats
  • Cuscús (Gluten)
  • Ametlles laminades (Fruits secs)
  • Ras el hanout

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla o paella gran amb tapa
  • Olla

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic109,0 Kcal
Greixos1,69 g
dels quals saturats0,28 g
Hidrats de carboni18,2 g
dels quals sucres4,39 g
Proteïnes3,96 g
Sal0,72 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

El cuscús:

Porta aigua lleugerament salada al punt d’ebullició.
Col·loca cuscús en un plat profund. Cobreix cuscús amb aigua bullent, una mica més que 1 tassa d’aigua per cada tassa de cuscús. Cobreix amb un plat i deixa reposar fins a servir.

El cuscus - Estofado de berenjena marroqui

Mise en place:

Curta albergínia en daus.
Curta ceba grillons.
Lava i escorre cigrons.
Curta albercoc en tires petites.
Pica all i julivert. 

L'estofat I:

Escalfa un chorrito d’oli en una olla gran o paella amb tapa.
Salta albergínia 4-5 min a foc mig-alt fins a daurar. Afegeix ceba, all i ras el hanout (picant!).
Salta 2-3 min més fins a daurar la ceba. 

L'estofat II:

Afegeix cigrons, tomàquet trossejat, albercoc i brou esmicolat. Després, afegeix aigua ahasta just cobrir les verdures.
Deixa bullir, tapat, durant 12 min.
Salpebrar a gust. 

El teu plat:

Serveix estofat amb cuscús i acaba amb pluja d’ametlla laminada i julivert.
(Esmicola el cuscús amb l’ajuda d’una forquilla per a separar els grans.)

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?