RECEPTES

Bistec i salsa verda a la llimona amb bròcoli i moniato rostit

El moniato va arribar a Europa en el segle XVI i d'allí es va estendre pel món degut al seu alt valor nutritiu i el seu bon gust. LetsCook ho cuina amb bròcoli per a acompanyar el bistec que adopta un sabor aromàtic i rodó amb la salsa verda a base de llimona, all, chalotas i julivert. Un plat de temporada ple d'energia.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Bròquil
  • Llimona
  • All
  • Escalunyes
  • Sambal oelek
  • Moniato
  • Carn de vedella
  • Julivert

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Bol petit
  • Espremedora
  • Ratlladora
  • Safata de forn

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic105,3 Kcal
Greixos2,5 g
dels quals saturats0,9 g
Hidrats de carboni10,6 g
dels quals sucres2,8 g
Proteïnes9,0 g
Sal0 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Bròquil
  • Llimona
  • All
  • Escalunyes
  • Sambal oelek
  • Moniato
  • Carn de vedella
  • Julivert

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Bol petit
  • Espremedora
  • Ratlladora
  • Safata de forn

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic105,3 Kcal
Greixos2,5 g
dels quals saturats0,9 g
Hidrats de carboni10,6 g
dels quals sucres2,8 g
Proteïnes9,0 g
Sal0 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Mise en place:

Preescalfa el forn a 225°C calor a dalt i a baix.

Pela i tala el moniato en daus (1 cm aprox).
Lava i tala el bròcoli en petits rams.
Posa tot en una safata de forn. Amaneix amb oli, sal i pebre negre.
Enforna 20-30 minuts en la meitat del forn. 

Las verduras - Bistec y salsa verde al limon

La salsa verda:

Ratlla la trenqués de la llimona, després esprem la llimona.
Pica el julivert. Mescla tot i salpimienta. Reserva.
Pica chalota i all. Reserva.

Recorda remoure el moniato i el bròcoli!

Quan falten pocs minuts perquè el moniato estigui llest, comencem amb la carn:

Escalfa oli en una paella. Fregeix la carn a foc mig/fort fins al punt desitjat.
Quan estigui la carn, reservala fora de la paella. 

La salsa:

Anem amb la salsa:
En la mateixa paella (sense netejar) tira una mica més d’oli, les chalotas i l’all. Fregeix fins que estigui daurat.
Apaga el foc. Afegeix la mescla de julivert i llimona a la paella. Remou i mescla amb el Sambal Oelek (picant). 

Si desitges tala la carn en tires.

Serveix la carn amb el moniato i el bròcoli.
Posa la salsa verda encíma de la carn.

Què aprofiti! 

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?