RECEPTES

Tacos de albóndigas al chipotle con yogur de lima

El chili chipotle se conoce en México como un chile que se ha dejado madurar y secar para después ahumarlo y aliñarlo. Una vez ahumados, adquieren una textura arrugada y un color marrón rojizo. Los chipotles, al ser chilis secos y ahumados, se conservan durante mucho más tiempo sin perder su sabor. En esta receta lo disfrutaremos en forma de salsa picante.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Chipotle
  • Coriandre
  • Tortilla de blat blanc (Gluten)
  • All
  • Iogurt grec (Lactis)
  • Llima
  • Carn de vedella picada
  • Ceba tendra
  • Formatge cheddar (Lactis)
  • Pebrot verd
  • Tomàquet

Estris necessaris

  • Ganivet
  • Taula de tallar
  • Paella
  • Bol

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic170,5 kcal
Greixos8,7 g
dels quals saturats4,4 g
Hidrats de carboni12,5 g
dels quals sucres1,5 g
Proteïnes9,8 g
Sal0,7 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Chipotle
  • Coriandre
  • Tortilla de blat blanc (Gluten)
  • All
  • Iogurt grec (Lactis)
  • Llima
  • Carn de vedella picada
  • Ceba tendra
  • Formatge cheddar (Lactis)
  • Pebrot verd
  • Tomàquet

Estris necessaris

  • Ganivet
  • Taula de tallar
  • Paella
  • Bol

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic170,5 kcal
Greixos8,7 g
dels quals saturats4,4 g
Hidrats de carboni12,5 g
dels quals sucres1,5 g
Proteïnes9,8 g
Sal0,7 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Les mandonguilles I:

En un bol combina carn picada amb xipotle (afegint la quantitat al teu gust ja que és un condiment picant). Salpebra.
Forma mandonguilles amb les mans. Si se t’enganxa la carn, mulla les mans amb aigua freda abans de tocar la carn.

Las albondigas I - Tacos de albondigas al chipotle

La salsa de iogurt:

Pica all i coriandre.
combina all i la meitat del coriandre amb iogurt. Afegeix sal, pebre i esprem llima per sobre. Remou bé i reserva. 

Mise en place:

Talla ceba i pebrot en juliana.
Talla tomàquet en daus.
Ratlla formatge cheddar. 

Les mandonguilles II:

Cuina les mandonguilles per tots els costats en una paella amb un raig d’oli, aprox. 5 min. Un cop cuites reserva.
Escalfa un altre raig d’oli i salta ceba i pebrot a foc fort amb sal i pebre, un cop les verdures s’hagin estovat, afegeix tomàquet i salta 5 min més. 

Els teus tacos:

Disposa les tortillas, posa el saltat de verdures, la carn per sobre i acaba amb salsa de iogurt i formatge cheddar. Escampa coriandre. 

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?