RECEPTES

Nasi goreng Arròs fregit amb pollastre a l’estil indonesi

Nasi Goreng és un arròs fregit a l’estil indonesi que porta ingredients típics com ketjap manis, un tipus de salsa de soja més dolça, i sambal oelek. Normalment es serveix amb un ou fregit, cibulet picat i cogombrets en vinagre com acompanyament.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Cibulet
  • All
  • Sambal oelek
  • Pit de pollastre
  • Gingebre fresc
  • Vinagre d'arròs
  • Cogombre
  • Ceba tendra
  • Arròs basmati
  • Ketjap manis (Soja, Gluten)
  • Mongeta verdes
  • Ous (Ous)
  • Sucre morè

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla petita
  • Wok o paella

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic96,5 Kcal
Greixos4,4 g
dels quals saturats1,2 g
Hidrats de carboni6,1 g
dels quals sucres1,2 g
Proteïnes8,0 g
Sal0,0 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Cibulet
  • All
  • Sambal oelek
  • Pit de pollastre
  • Gingebre fresc
  • Vinagre d'arròs
  • Cogombre
  • Ceba tendra
  • Arròs basmati
  • Ketjap manis (Soja, Gluten)
  • Mongeta verdes
  • Ous (Ous)
  • Sucre morè

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla petita
  • Wok o paella

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic96,5 Kcal
Greixos4,4 g
dels quals saturats1,2 g
Hidrats de carboni6,1 g
dels quals sucres1,2 g
Proteïnes8,0 g
Sal0,0 g

Cocina paso a paso

Cocina
paso a paso

El arroz:

Pon arroz, agua y una pizca de sal en una olla (2 medidas de agua por cada medida de arroz).
Lleva al punto de ebullición y baja el fuego al mínimo.
Hierve cubierto 12-15 minutos hasta que el arroz haya absorbido el agua.
Extiéndelo sobre una bandeja o plato grande para que se enfríe. 

El arroz

El pepino:

Pela pepino y cortarlo a lo largo. Saca las semillas con una cuchara. Cortar en medialunas. Mezcla con vinagre de arroz y azúcar. 

Mis en place:

Pela cebolla, ajo y jengibre. Pica todo.
Corta las judías en ángulo.
Pica cebollino.
Corta el pollo en dados pequeños. 

A la sartén:

Sofríe cebolla, ajo y jengibre con una pizca de aceite, 3-4 min. Añade pollo y judías. Fríe hasta que esté el pollo casi cocinado. Añade arroz. Continúa cocinando hasta que se haya calentado el arroz.
Incorpora ketjap manis y sambal oelek. Apaga el fuego.
Salpimentar a gusto.

El toque final:

Fríe los huevos a fuego alto para que las claras burbujeen y se pongan crujientes. Añade sal.
Cubre cada porción de arroz con un huevo.
Espolvorea cebollino por encima y sirve con el pepino.  

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?