RECEPTES

Yakisoba japonès de pollastre amb verdures i katsuobushi

Sōsu Yakisoba o Yakisoba, literalment fideus fregits, es considera un plat japonès però té els seus orígens a la Xina i és tècnicament un derivat del chow mein. Va aparèixer per primera vegada en parades de menjar al Japó a principis del segle XX. Aquí el barregem amb pollastre i flocs de katsuobushi (bonítol sec, fermentat i fumat) per sobre.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Cibulet
  • Pit de pollastre
  • Katsuobushi (Peix)
  • Fideus yakisoba (Gluten)
  • Sèsam torrat (Sèsam)
  • Pastanaga
  • Ceba tendra
  • Salsa yakisoba (Soja, Gluten)
  • Col blanca

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic149,8 Kcal
Greixos4,2 g
dels quals saturats1,1 g
Hidrats de carboni17,8 g
dels quals sucres3,3 g
Proteïnes10,4 g
Sal1,1 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Cibulet
  • Pit de pollastre
  • Katsuobushi (Peix)
  • Fideus yakisoba (Gluten)
  • Sèsam torrat (Sèsam)
  • Pastanaga
  • Ceba tendra
  • Salsa yakisoba (Soja, Gluten)
  • Col blanca

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic149,8 Kcal
Greixos4,2 g
dels quals saturats1,1 g
Hidrats de carboni17,8 g
dels quals sucres3,3 g
Proteïnes10,4 g
Sal1,1 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Els fideus:

Bull els fideus 7-8 min en aigua lleugerament salada. 

1 - Los tallarines - Yakisoba de pollo

Mise en place:

Talla ceba en juliana fina i pastanaga en bastonets.
Talla col finament i pica cibulet.
Talla pollastre a tires. 

Al wok:

Escalfa un rajolí d’oli al wok o a la paella.
Afegeix pollastre i fregeix fins que estigui fet. Salpebra. Reserva.
Afegeix un altre rajolí d’oli i fregeix ceba, pastanaga i col fins que estiguin tendres però una mica cruixents; 5-8 min. 

El yakisoba:

Afegeix pollastre, fideus i salsa yakisoba al wok i combina amb les verdures.
Serveix el teu plat i afegeix cibulet, llavors de sèsam i katsuobushi per sobre. 

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?