RECEPTES
Valor energètic | 105,3 Kcal |
Greixos | 2,5 g |
dels quals saturats | 0,9 g |
Hidrats de carboni | 10,6 g |
dels quals sucres | 2,8 g |
Proteïnes | 9,0 g |
Sal | 0 g |
Valor energètic | 105,3 Kcal |
Greixos | 2,5 g |
dels quals saturats | 0,9 g |
Hidrats de carboni | 10,6 g |
dels quals sucres | 2,8 g |
Proteïnes | 9,0 g |
Sal | 0 g |
Preescalfa el forn a 225°C calor a dalt i a baix. Pela i tala el moniato en daus (1 cm aprox). Ratlla la trenqués de la llimona, després esprem la llimona. Recorda remoure el moniato i el bròcoli! Escalfa oli en una paella. Fregeix la carn a foc mig/fort fins al punt desitjat. Anem amb la salsa: Serveix la carn amb el moniato i el bròcoli. Què aprofiti! paso 6 paso 6Cuina pas a pas
Mise en place:
Lava i tala el bròcoli en petits rams.
Posa tot en una safata de forn. Amaneix amb oli, sal i pebre negre.
Enforna 20-30 minuts en la meitat del forn.La salsa verda:
Pica el julivert. Mescla tot i salpimienta. Reserva.
Pica chalota i all. Reserva.Quan falten pocs minuts perquè el moniato estigui llest, comencem amb la carn:
Quan estigui la carn, reservala fora de la paella.La salsa:
En la mateixa paella (sense netejar) tira una mica més d’oli, les chalotas i l’all. Fregeix fins que estigui daurat.
Apaga el foc. Afegeix la mescla de julivert i llimona a la paella. Remou i mescla amb el Sambal Oelek (picant). Si desitges tala la carn en tires.
Posa la salsa verda encíma de la carn.paso 6
Cuina
pas a paspaso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕