RECEPTES

Caponata de carabassó amb polenta a la parmigiana

La polenta italiana es feia originalment a partir de grans gruixuts com el mill. El blat de moro, que és l'ingredient principal en la polenta moderna, es va introduir a Itàlia des de les Amèriques en el segle XVI. En aquesta recepta, preparem la polenta extra cremosa amb formatge parmesà i la servim amb Caponata, un plat tradicional italià originari de Sicília. És un estofat agredolç de verdures en el qual sempre trobaràs albergínia i tomàquet com a ingredients basi.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Albergínia
  • All
  • Polenta
  • Orenga
  • Formatge Parmesà (Lactis)
  • Olives verdes
  • Tàperes
  • Carbassó
  • Julivert
  • Ceba vermella
  • Tomàquets trossejats

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla x2

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic76,50 Kcal
Greixos2,24 g
dels quals saturats0,75 g
Hidrats de carboni11,3 g
dels quals sucres2,77 g
Proteïnes2,87 g
Sal0,48 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Albergínia
  • All
  • Polenta
  • Orenga
  • Formatge Parmesà (Lactis)
  • Olives verdes
  • Tàperes
  • Carbassó
  • Julivert
  • Ceba vermella
  • Tomàquets trossejats

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla x2

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic76,50 Kcal
Greixos2,24 g
dels quals saturats0,75 g
Hidrats de carboni11,3 g
dels quals sucres2,77 g
Proteïnes2,87 g
Sal0,48 g

Cocina paso a paso

Cocina
paso a paso

Mis en place:

Corta cebolla en juliana.
Corta berenjena y calabacín en triangulos.
Pica ajo.
Pica perejil. 

1 - Mis en place - Caponata de calabacin con polenta

A la olla:

En una olla grande, calienta un chorrito de aceite. Saltea cebolla, berenjena y calabacín sobre fuego medio por 5-10 min hasta ablandar.
Añade ajo, orégano, tomates, aceitunas y alcaparras.
Deja hervir, tapado, por 20 min a fuego lento.
Añade agua si ves que se seca.
Corrige sabor con sal y pimienta negra

La polenta:

Calienta agua con una pizca de sal en una olla. Calcula 3 tazas de agua por cada taza de polenta.
Cuando el agua esté hirviendo, apaga el fuego y añade la polenta espolvoreándola por encima y batiendo para evitar grumos.
Incorpora el parmesano.
Reserva 1-2 min. 

Tu plato:

Divide polenta, mientras esté líquido, entre los platos.
Sirve polenta con Caponata.
Termina con lluvia de perejil. 

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?