RECEPTES
Valor energètic | 92,83 Kcal |
Greixos | 3,40 g |
dels quals saturats | 0,30 g |
Hidrats de carboni | 12,2 g |
dels quals sucres | 2,61 g |
Proteïnes | 3,89 g |
Sal | 0,49 g |
Valor energètic | 92,83 Kcal |
Greixos | 3,40 g |
dels quals saturats | 0,30 g |
Hidrats de carboni | 12,2 g |
dels quals sucres | 2,61 g |
Proteïnes | 3,89 g |
Sal | 0,49 g |
Preescalfa el forn a 225ºC, calor a dalt i a baix. Talla la coliflor en rodanxes i estén-les sobre una safata de forn (amb paper vegetal si en tens). Barreja el mix d’espècies (NO el mix de dukkah) amb un raig d’oli i pinta la coliflor per tots els costats. Enforna la coliflor durant 20 minuts. Als 10 minuts, gira-la. Obre el forn cada 5 minuts per deixar escapar el vapor. Això assegura que la coliflor quedi més cruixent. Un cop llesta i daurada, retira-la del forn. Posa en una olla 2 mesures d’aigua per una de quinoa. Salpebra i cuina tapat a foc lent durant 12-15 minuts aproximadament, fins que hagi absorbit l’aigua. Reserva tapat a la mateixa olla. Renta i escorre els cigrons. Escalfa un raig d’oli en una paella i salteja els cigrons fins que estiguin daurats, aproximadament 5 minuts. (És normal que alguns “explotin”.) El Dukkah: Pica les avellanes molt fines. Pots utilitzar una taula de tallar i un ganivet o bé un processador d’aliments. Barreja les avellanes picades amb la barreja de Dukkah. L’amaniment: Prepara un amaniment amb vinagre d’arròs, mel i un raig d’oli. Pica julivert i ratlla la pell de la llimona. (Després la llimona sobrarà, la pots esprémer i barrejar amb aigua per acompanyar el teu plat amb llimonada.) Divideix la quinoa entre els plats, després afegeix els cigrons, les olives (¡tenen pinyol!) i la coliflor. Acaba amb una pluja de julivert, ratlladura de llimona, amaniment i dukkah. Salpebra al gust. Pica julivert i ratlla la pell de la llimona. (Després la llimona sobrarà, la pots esprémer i barrejar amb aigua per acompanyar el teu plat amb llimonada.) Divideix la quinoa entre els plats, després afegeix els cigrons, les olives (¡tenen pinyol!) i la coliflor. Acaba amb una pluja de julivert, ratlladura de llimona, amaniment i dukkah. Salpebra al gust. Cuina pas a pas
La coliflor:
El forn:
La quinoa:
El cigrons:
El Dukkah i l'amaniment:
L'amanida:
Cuina
pas a pasL'amanida:
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕