RECEPTES
Valor energètic | 172,9 Kcal |
Greixos | 5,7 g |
dels quals saturats | 4,0 g |
Hidrats de carboni | 11,6 g |
dels quals sucres | 2,4 g |
Proteïnes | 2,9 g |
Sal | 0,5 g |
Valor energètic | 172,9 Kcal |
Greixos | 5,7 g |
dels quals saturats | 4,0 g |
Hidrats de carboni | 11,6 g |
dels quals sucres | 2,4 g |
Proteïnes | 2,9 g |
Sal | 0,5 g |
Pica ceba, all i julivert. Col·loca les patates en una olla amb aigua, just cobrint-les, i porta al punt d’ebullició (tapat). Dissol el brou de verdures amb una mica d’aigua. Escalfa un rajolí d’oli en una olla. Afegeix ceba, xampinyons, all i cuina a foc mig-baix durant 5 minuts. Serveix l’estofat amb puré de patates i acaba el plat amb julivert per sobre. paso 6 Escalfa un rajolí d’oli en una olla. Afegeix ceba, xampinyons, all i cuina a foc mig-baix durant 5 minuts. paso 6Cuina pas a pas
Mise en place:
Lamina els xampinyons i talla les patates a daus.El puré de patata:
Baixa el foc i deixa cuinar 10-15 minuts fins que siguin tendres.
Un cop cuites, escorre, afegeix mantega i tritura amb la batedora de mà o bé amb una forquilla.El brou:
L'estofat:
Afegeix vinagre balsàmic i cuina 2 minuts més. Afegeix brou de verdures, salsa de soja i cuina 2 minuts més. Afegeix llet de coco, llenties, la meitat del julivert i porta al punt d’ebullició. Deixa cuinar a foc baix durant 5 minuts.El teu plat:
paso 6
Cuina
pas a pasL'estofat:
Afegeix vinagre balsàmic i cuina 2 minuts més. Afegeix brou de verdures, salsa de soja i cuina 2 minuts més. Afegeix llet de coco, llenties, la meitat del julivert i porta al punt d’ebullició. Deixa cuinar a foc baix durant 5 minuts. paso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕