RECEPTES

Guiso de lentejas con leche de coco y puré de patatas

La leche de coco es un ingrediente que se obtiene mezclando agua con carne de coco maduro triturado. Los cocos son altamente nutritivos y ricos en fibra, vitaminas C, E, B1, B3, B5 y B6. Además contienen minerales como hierro, sodio, calcio, magnesio y fósforo. La leche de coco no tiene lactosa, así que quienes sufren de intolerancia pueden usarla como sustituto de crema de leche o nata a la hora de cocinar.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • All
  • Brou vegetal (Api)
  • Llet de coco
  • Llenties
  • Vinagre Balsàmic
  • Xampinyons Portobello
  • Patata
  • Mantega (Lactis)
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Julivert
  • Ceba vermella

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Minipimer (opcional)

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic172,9 Kcal
Greixos5,7 g
dels quals saturats4,0 g
Hidrats de carboni11,6 g
dels quals sucres2,4 g
Proteïnes2,9 g
Sal0,5 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • All
  • Brou vegetal (Api)
  • Llet de coco
  • Llenties
  • Vinagre Balsàmic
  • Xampinyons Portobello
  • Patata
  • Mantega (Lactis)
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Julivert
  • Ceba vermella

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Minipimer (opcional)

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic172,9 Kcal
Greixos5,7 g
dels quals saturats4,0 g
Hidrats de carboni11,6 g
dels quals sucres2,4 g
Proteïnes2,9 g
Sal0,5 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Mise en place:

Pica ceba, all i julivert.
Lamina els xampinyons i talla les patates a daus. 

Las verduras - Guiso de lentejas

El puré de patata:

Col·loca les patates en una olla amb aigua, just cobrint-les, i porta al punt d’ebullició (tapat).
Baixa el foc i deixa cuinar 10-15 minuts fins que siguin tendres.
Un cop cuites, escorre, afegeix mantega i tritura amb la batedora de mà o bé amb una forquilla.

El brou:

Dissol el brou de verdures amb una mica d’aigua. 

L'estofat:

Escalfa un rajolí d’oli en una olla. Afegeix ceba, xampinyons, all i cuina a foc mig-baix durant 5 minuts.
Afegeix vinagre balsàmic i cuina 2 minuts més. Afegeix brou de verdures, salsa de soja i cuina 2 minuts més. Afegeix llet de coco, llenties, la meitat del julivert i porta al punt d’ebullició. Deixa cuinar a foc baix durant 5 minuts. 

El teu plat:

Serveix l’estofat amb puré de patates i acaba el plat amb julivert per sobre. 

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?