RECEPTES
Valor energètic | 184,04 Kcal |
Greixos | 8,50 g |
dels quals saturats | 2,09 g |
Hidrats de carboni | 8,62 g |
dels quals sucres | 2,70 g |
Proteïnes | 16,7 g |
Sal | 0,26 g |
Valor energètic | 184,04 Kcal |
Greixos | 8,50 g |
dels quals saturats | 2,09 g |
Hidrats de carboni | 8,62 g |
dels quals sucres | 2,70 g |
Proteïnes | 16,7 g |
Sal | 0,26 g |
Posa arròs, aigua i un pessic de sal en una olla (2 mesures d’aigua per cada mesura d’arròs). Talla ceba tendra en angle. En un bol col·loca cacauets, mel, salsa de soja i aigua (la mateixa quantitat que salsa de soja). Escalfa un raig d’oli en una paella. Escalfa un altre raig d’oli a la paella. Apaga el foc de la paella i incorpora ratlladura de llima, suc de llima i ceba tendra (guarda una mica per decorar). Serveix l’estofat de pollastre amb arròs gessamí i col saltejada. Acaba amb una pluja de coriandre i ceba tendra. Apaga el foc de la paella i incorpora ratlladura de llima, suc de llima i ceba tendra (guarda una mica per decorar). Serveix l’estofat de pollastre amb arròs gessamí i col saltejada. Acaba amb una pluja de coriandre i ceba tendra. Cuina pas a pas
L'arros:
Porta al punt d’ebullició i baixa el foc al mínim.
Bull cobert 15 minuts o fins que l’arròs hagi absorbit l’aigua.Mise en place:
Ratlla pell de llima.
Espremeix suc de llima.
Talla col en tires.
Pica coriandre.
Talla pollastre en tires.La salsa:
Tritura fins obtenir una salsa. La col:
Salteja col fins daurar, 4-5 min.
Salpebra.
Reserva en un plat. El pollastre:
Fregeix pollastre a foc mitjà fins cuinat, 3-5 min aprox.
Condimenta amb curri i caiena (picant!) al gust.
Salpebra.
Afegeix la salsa i deixa bullir 1-2 min a foc lent. El toc final:
Cuina
pas a pasEl toc final:
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕