RECEPTES

Estofat de pollastre amb llima i cacauet amb arròs gessamí

El llimona i el pollastre es complementen bé a causa dels seus sabors complementaris. L’acidesa de la llimona realça les qualitats saboroses i sucoses del pollastre, creant un perfil de sabor equilibrat i refrescant en diverses cuines. Per aconseguir una sensació de fusió, la deliciosa salsa en aquesta recepta està basada en cacauets. Estàs preparat per provar-ho?

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Ceba tendra japonesa
  • Coriandre
  • Pit de pollastre
  • Cayena mòlta
  • Cacauets (Cacauets)
  • Llima
  • Col llombarda
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Arròs de gessamí
  • Curri en pols

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Olla
  • Minipimer
  • Ratlladora

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic184,04 Kcal
Greixos8,50 g
dels quals saturats2,09 g
Hidrats de carboni8,62 g
dels quals sucres2,70 g
Proteïnes16,7 g
Sal0,26 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Ceba tendra japonesa
  • Coriandre
  • Pit de pollastre
  • Cayena mòlta
  • Cacauets (Cacauets)
  • Llima
  • Col llombarda
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Arròs de gessamí
  • Curri en pols

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Olla
  • Minipimer
  • Ratlladora

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic184,04 Kcal
Greixos8,50 g
dels quals saturats2,09 g
Hidrats de carboni8,62 g
dels quals sucres2,70 g
Proteïnes16,7 g
Sal0,26 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

L'arros:

Posa arròs, aigua i un pessic de sal en una olla (2 mesures d’aigua per cada mesura d’arròs).
Porta al punt d’ebullició i baixa el foc al mínim.
Bull cobert 15 minuts o fins que l’arròs hagi absorbit l’aigua.

El arroz

Mise en place:

Talla ceba tendra en angle.
Ratlla pell de llima.
Espremeix suc de llima.
Talla col en tires.
Pica coriandre.
Talla pollastre en tires.

La salsa:

En un bol col·loca cacauets, mel, salsa de soja i aigua (la mateixa quantitat que salsa de soja).
Tritura fins obtenir una salsa. 

La col:

Escalfa un raig d’oli en una paella.
Salteja col fins daurar, 4-5 min.
Salpebra.
Reserva en un plat.

El pollastre:

Escalfa un altre raig d’oli a la paella.
Fregeix pollastre a foc mitjà fins cuinat, 3-5 min aprox.
Condimenta amb curri i caiena (picant!) al gust.
Salpebra.
Afegeix la salsa i deixa bullir 1-2 min a foc lent.

El toc final:

Apaga el foc de la paella i incorpora ratlladura de llima, suc de llima i ceba tendra (guarda una mica per decorar).

Serveix l’estofat de pollastre amb arròs gessamí i col saltejada. Acaba amb una pluja de coriandre i ceba tendra. 

El toque final - Guiso de pollo a la lima

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?