RECEPTES

Masoor Dhal a l'estil bengalí amb arròs basmati i coriandre fresc

El Dhal (també ‘dal’ o ‘daal’) és sànscrit i s'usa per a denominar llegums sense pell. També s'utilitza per a nomenar plats amb llegums. A l'Índia es coneixen prop de 50 diferents varietats de llegums Dhal. El Masoor Dhal s'elabora amb llenties vermelles – riquíssimes de sabor i amb una alta aportació de fibra, proteïna i vitamines. #Vegà

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Mix Masoor Dhal
  • All
  • Brou vegetal (Api)
  • Llet de coco
  • Tomàquet triturat
  • Comí mòlt
  • Gingebre fresc
  • Llima
  • Curcuma
  • Ceba tendra
  • Garam masala
  • Arròs basmati
  • Llenties vermelles
  • Sucre morè

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla petita
  • Olla gran
  • Pelador
  • Ratlladora

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic95,7 Kcal
Greixos4,7 g
dels quals saturats3,9 g
Hidrats de carboni10,6 g
dels quals sucres2,0 g
Proteïnes3,0 g
Sal0,7 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Mix Masoor Dhal
  • All
  • Brou vegetal (Api)
  • Llet de coco
  • Tomàquet triturat
  • Comí mòlt
  • Gingebre fresc
  • Llima
  • Curcuma
  • Ceba tendra
  • Garam masala
  • Arròs basmati
  • Llenties vermelles
  • Sucre morè

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla petita
  • Olla gran
  • Pelador
  • Ratlladora

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic95,7 Kcal
Greixos4,7 g
dels quals saturats3,9 g
Hidrats de carboni10,6 g
dels quals sucres2,0 g
Proteïnes3,0 g
Sal0,7 g

Cocina paso a paso

Cocina
paso a paso

Prepara los ingredientes:

Pica cebolla y ajo.
Pela y ralla jengibre (o pica).
Corta lima en gajos. 

Prepara los ingredientes - Masoor Dhal al estilo bengali

A la olla:

Calienta aceite en una olla y fríe cebolla, ajo y jengibre hasta que se ablande todo.
Añade lentejas y fríe un minuto más.
Añade caldo desmenuzado, mix de especias y azúcar moreno. Remueve bien.

Los ultimos ingredientes:

Añade tomate, leche de coco y 3-5 dl de agua (regulas la consistencia del plato con agua durante la cocción).
Remueve bien y deja hervir tapado a fuego bajo durante 30 min o hasta que estén blandas las lentejas.
Salpimentar. 

El arroz:

Pon arroz, agua y una pizca de sal en una olla (2 vasos de agua por cada vaso de arroz).
Lleva al punto de ebullición y baja el fuego al mínimo.
Deja hervir tapado 10-15 min o hasta que el arroz haya absorbido el agua.

El plato acabado:

Sirve tu Dhal con arroz basmati y lima exprimido por encima. 

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?