RECEPTES
Valor energètic | 241,5 Kcal |
Greixos | 5,92 g |
dels quals saturats | 2,72 g |
Hidrats de carboni | 8,67 g |
dels quals sucres | 0,74 g |
Proteïnes | 10,34 g |
Sal | 0,21 g |
Valor energètic | 241,5 Kcal |
Greixos | 5,92 g |
dels quals saturats | 2,72 g |
Hidrats de carboni | 8,67 g |
dels quals sucres | 0,74 g |
Proteïnes | 10,34 g |
Sal | 0,21 g |
Porta aigua amb un polsim de sal al punt d’ebullició. Porta aigua amb un polsim de sal al punt d’ebullició. Talla el filet en medallons de 3 cm. Aixafa els medallons amb, per exemple, un got per aplanar-los una mica. El glaçat: en un bol petit combina mostassa, salsa de soja i mel. Escalfa un raig d’oli en una paella i fregeix el llom a foc mig fins que estigui cuit, 4-5 min aprox. Salpebra. Fem el puré a l’olla de les patates. Barregem mantega i un polsim de sal amb les patates. Si tens a casa pots afegir un raig de llet per un resultat més cremós. Tritura amb una forquilla o minipimer. Serveix llom glaçat amb puré de patata i mongetes verdes. Serveix llom glaçat amb puré de patata i mongetes verdes. Cuina pas a pas
Les patates:
Pela les patates i talla-les a trossos.
Bull les patates fins que estiguin tendres en punxar-les amb una forquilla.
Escorre i reserva.
(Mentre bullen les patates, segueix amb la recepta.) Les mongetes:
Renta les mongetes i treu les puntes.
Afegeix-les a l’aigua quan estigui bullint i espera fins que torni a bullir. Retira del foc i deixa a l’aigua 3 min. Escorre i reserva a l’olla tapada.El filet de porc:
A la paella:
Just abans d’acabar de cuinar el filet, afegeix el glaçat i amara la carn. Cuina només un instant i apaga el foc. El puré:
El teu plat:
Cuina
pas a pasEl teu plat:
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕