RECEPTES

Medallons de filet de porc amb puré de patata i mongetes

El filet de porc és com el pit de pollastre: és un tall de carn magre i tendre i, quan es cuina a la perfecció, és sucós i saborós. Aquesta és una recepta ràpida i fàcil de filet de porc amb esforç mínim. Dorem el filet i després li afegim una increïble salsa de mostassa i mel que et donarà un tros de carn enganxós per fora i sucós per dins.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Filet
  • Patata
  • Mantega (Lactis)
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Mostassa Dijon (Mostassa)
  • Mongeta verdes

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Olla x2
  • Bol petit
  • Minipimer (opcional)

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic241,5 Kcal
Greixos5,92 g
dels quals saturats2,72 g
Hidrats de carboni8,67 g
dels quals sucres0,74 g
Proteïnes10,34 g
Sal0,21 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Filet
  • Patata
  • Mantega (Lactis)
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Mostassa Dijon (Mostassa)
  • Mongeta verdes

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Olla x2
  • Bol petit
  • Minipimer (opcional)

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic241,5 Kcal
Greixos5,92 g
dels quals saturats2,72 g
Hidrats de carboni8,67 g
dels quals sucres0,74 g
Proteïnes10,34 g
Sal0,21 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Les patates:

Porta aigua amb un polsim de sal al punt d’ebullició.
Pela les patates i talla-les a trossos.
Bull les patates fins que estiguin tendres en punxar-les amb una forquilla.
Escorre i reserva.
(Mentre bullen les patates, segueix amb la recepta.)

1 - Las patatas - Medallones de solomillo

Les mongetes:

Porta aigua amb un polsim de sal al punt d’ebullició.
Renta les mongetes i treu les puntes.
Afegeix-les a l’aigua quan estigui bullint i espera fins que torni a bullir. Retira del foc i deixa a l’aigua 3 min. Escorre i reserva a l’olla tapada.

El filet de porc:

Talla el filet en medallons de 3 cm. Aixafa els medallons amb, per exemple, un got per aplanar-los una mica.

El glaçat: en un bol petit combina mostassa, salsa de soja i mel.

A la paella:

Escalfa un raig d’oli en una paella i fregeix el llom a foc mig fins que estigui cuit, 4-5 min aprox. Salpebra.
Just abans d’acabar de cuinar el filet, afegeix el glaçat i amara la carn. Cuina només un instant i apaga el foc.

El puré:

Fem el puré a l’olla de les patates. Barregem mantega i un polsim de sal amb les patates. Si tens a casa pots afegir un raig de llet per un resultat més cremós. Tritura amb una forquilla o minipimer.

El teu plat:

Serveix llom glaçat amb puré de patata i mongetes verdes. 

6 - Tu plato - Medallones de solomillo

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?