RECEPTES
Valor energètic | 191,4 Kcal |
Greixos | 10,7 g |
dels quals saturats | 1,8 g |
Hidrats de carboni | 12,7 g |
dels quals sucres | 3,8 g |
Proteïnes | 11,2 g |
Sal | 0,1 g |
Valor energètic | 191,4 Kcal |
Greixos | 10,7 g |
dels quals saturats | 1,8 g |
Hidrats de carboni | 12,7 g |
dels quals sucres | 3,8 g |
Proteïnes | 11,2 g |
Sal | 0,1 g |
Posa arròs, aigua i un pessic de sal en una olla. En una olla petita combina aigua (2 mesures per cada mesura de crema de cacauets), la meitat de la salsa de soja, la meitat de l’oli de sèsam, suc de llima, gingebre ratllat, sucre moreno i una cullerada d’aigua. Talla tempeh a daus (2 cm) i combina’l amb el glasejat. Reserva. Talla el bròquil en petits ramillets. Pica ceba tendra i talla pebrots en tires. Fregeix el tempeh (sense la salsa) fins que estigui daurat. Reserva. Retira la paella del foc. Retira la paella del foc.Cuina pas a pas
L'arros:
(2 mesures d’aigua per cada mesura d’arròs).
Porta al punt d’ebullició i baixa el foc al mínim.
Bull cobert durant 20 minuts o fins que l’arròs hagi absorbit l’aigua. El glasejat:
El tempeh:
Les verdures:
A la paella:
Neteja la paella amb un paper de cuina i salta el bròquil i els pebrots en oli de sèsam.L'últim pas:
combina verdures, ceba tendra, tempeh i el que queda de salsa de soja i glasejat.
Salpebra i serveix amb arròs. Cuina
pas a pasL'últim pas:
combina verdures, ceba tendra, tempeh i el que queda de salsa de soja i glasejat.
Salpebra i serveix amb arròs.
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕