RECEPTES

Saltejat de tempeh amb salsa de cacauets i arròs integral

El tempeh és un derivat de la soja molt ric en proteïnes vegetals, calci, greixos cardiosaludables i isoflavones, que a més de ser un aliat de la cuina vegetariana, resulta molt beneficiós per a la salut. Aquí el marinem en una salsa a base de cacauets abans de saltejar-lo amb verdures cruixents.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Bròquil
  • Ceba tendra japonesa
  • Crema de cacauets (Cacauets)
  • Gingebre fresc
  • Llima
  • Oli de sèsam (Sèsam)
  • Pebrot dolç
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Arròs integral
  • Tempeh (Soja)
  • Sucre morè

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla
  • Ratlladora
  • Paella

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic191,4 Kcal
Greixos10,7 g
dels quals saturats1,8 g
Hidrats de carboni12,7 g
dels quals sucres3,8 g
Proteïnes11,2 g
Sal0,1 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Bròquil
  • Ceba tendra japonesa
  • Crema de cacauets (Cacauets)
  • Gingebre fresc
  • Llima
  • Oli de sèsam (Sèsam)
  • Pebrot dolç
  • Salsa de soja (Soja, Gluten, Sulfits)
  • Arròs integral
  • Tempeh (Soja)
  • Sucre morè

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla
  • Ratlladora
  • Paella

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic191,4 Kcal
Greixos10,7 g
dels quals saturats1,8 g
Hidrats de carboni12,7 g
dels quals sucres3,8 g
Proteïnes11,2 g
Sal0,1 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

L'arros:

Posa arròs, aigua i un pessic de sal en una olla.
(2 mesures d’aigua per cada mesura d’arròs).
Porta al punt d’ebullició i baixa el foc al mínim.
Bull cobert durant 20 minuts o fins que l’arròs hagi absorbit l’aigua. 

El arroz

El glasejat:

En una olla petita combina aigua (2 mesures per cada mesura de crema de cacauets), la meitat de la salsa de soja, la meitat de l’oli de sèsam, suc de llima, gingebre ratllat, sucre moreno i una cullerada d’aigua. 

El tempeh:

Talla tempeh a daus (2 cm) i combina’l amb el glasejat. Reserva. 

Les verdures:

Talla el bròquil en petits ramillets. Pica ceba tendra i talla pebrots en tires. 

A la paella:

Fregeix el tempeh (sense la salsa) fins que estigui daurat. Reserva.
Neteja la paella amb un paper de cuina i salta el bròquil i els pebrots en oli de sèsam. 

L'últim pas:

Retira la paella del foc.
combina verdures, ceba tendra, tempeh i el que queda de salsa de soja i glasejat.
Salpebra i serveix amb arròs.

6 - El ultimo paso - Glaseado de tempeh

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?