RECEPTES
Valor energètic | 170,5 kcal |
Greixos | 8,7 g |
dels quals saturats | 4,4 g |
Hidrats de carboni | 12,5 g |
dels quals sucres | 1,5 g |
Proteïnes | 9,8 g |
Sal | 0,7 g |
Valor energètic | 170,5 kcal |
Greixos | 8,7 g |
dels quals saturats | 4,4 g |
Hidrats de carboni | 12,5 g |
dels quals sucres | 1,5 g |
Proteïnes | 9,8 g |
Sal | 0,7 g |
En un bol combina carn picada amb xipotle (afegint la quantitat al teu gust ja que és un condiment picant). Salpebra. Pica all i coriandre. Talla ceba i pebrot en juliana. Cuina les mandonguilles per tots els costats en una paella amb un raig d’oli, aprox. 5 min. Un cop cuites reserva. Disposa les tortillas, posa el saltat de verdures, la carn per sobre i acaba amb salsa de iogurt i formatge cheddar. Escampa coriandre. paso 6 paso 6Cuina pas a pas
Les mandonguilles I:
Forma mandonguilles amb les mans. Si se t’enganxa la carn, mulla les mans amb aigua freda abans de tocar la carn.La salsa de iogurt:
combina all i la meitat del coriandre amb iogurt. Afegeix sal, pebre i esprem llima per sobre. Remou bé i reserva. Mise en place:
Talla tomàquet en daus.
Ratlla formatge cheddar. Les mandonguilles:
Escalfa un altre raig d’oli i salta ceba i pebrot a foc fort amb sal i pebre, un cop les verdures s’hagin estovat, afegeix tomàquet i salta 5 min més. Els teus tacos:
paso 6
Cuina
pas a paspaso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕