RECEPTES
Valor energètic | 149,8 Kcal |
Greixos | 4,2 g |
dels quals saturats | 1,1 g |
Hidrats de carboni | 17,8 g |
dels quals sucres | 3,3 g |
Proteïnes | 10,4 g |
Sal | 1,1 g |
Valor energètic | 149,8 Kcal |
Greixos | 4,2 g |
dels quals saturats | 1,1 g |
Hidrats de carboni | 17,8 g |
dels quals sucres | 3,3 g |
Proteïnes | 10,4 g |
Sal | 1,1 g |
Bull els fideus 7-8 min en aigua lleugerament salada. Talla ceba en juliana fina i pastanaga en bastonets. Escalfa un rajolí d’oli al wok o a la paella. Afegeix pollastre, fideus i salsa yakisoba al wok i combina amb les verdures. paso 5 paso 6Cuina pas a pas
Els fideus:
Mise en place:
Talla col finament i pica cibulet.
Talla pollastre a tires. Al wok:
Afegeix pollastre i fregeix fins que estigui fet. Salpebra. Reserva.
Afegeix un altre rajolí d’oli i fregeix ceba, pastanaga i col fins que estiguin tendres però una mica cruixents; 5-8 min. El yakisoba:
Serveix el teu plat i afegeix cibulet, llavors de sèsam i katsuobushi per sobre. paso 5
paso 6
Cuina
pas a pas
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕