RECEPTES
Valor energètic | 118,9 Kcal |
Greixos | 5,09 g |
dels quals saturats | 1,39 g |
Hidrats de carboni | 8,81 g |
dels quals sucres | 2,47 g |
Proteïnes | 9,13 g |
Sal | 0,22 g |
Valor energètic | 118,9 Kcal |
Greixos | 5,09 g |
dels quals saturats | 1,39 g |
Hidrats de carboni | 8,81 g |
dels quals sucres | 2,47 g |
Proteïnes | 9,13 g |
Sal | 0,22 g |
Posa arròs, aigua i una mica de sal en una olla. Talla pebrot vermell, all i ceba en brunoise (molt fi). Escalfa un raig d’oli en una olla i sofregeix all, ceba i pebrot. Afegeix sal al gust. En una olla porta aigua amb una mica de sal al punt d’ebullició. Eixuga la carn amb un paper de cuina. Serveix la carn amb arròs, salsa i bròcoli. Serveix la carn amb arròs, salsa i bròcoli. Cuina pas a pas
L'arros:
(2 mesures d’aigua per cada mesura d’arròs)
Porta al punt d’ebullició i baixa el foc al mínim.
Bull tapat 15 minuts o fins que l’arròs hagi absorbit l’aigua. Mise en place:
Esprem llimona.
Talla bròcoli en brots. La salsa:
Un cop daurat, afegeix tomàquet fregit, suc de llimona, pasta de cacauet i una mica d’aigua (150 ml aprox per cada pebrot del teu kit).
combina bé i cuina a foc baix durant 5 minuts. El bròcoli:
Afegeix el bròcoli i bull durant 3 minuts.
Escorre i reserva. La carn:
Escalfa un raig d’oli en una paella a foc mig-alt.
Cuina la carn al punt desitjat.
Salpebra.
Talla-la en tires. El teu plat:
Cuina
pas a pasEl teu plat:
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕