RECEPTES

Tagliatelle a l'estil carbonara amb bròquil, tomàquets secs i xampinyons

Els tagliatelle són una pasta d'ou de forma allargada i de petit ample. Als anys 30, l'humorista bolonyès Augusto Majani va inventar la història dels tagliatelle. Explica com un cuiner els va crear per al casament entre el Duc de Ferrara Alfonso I d’Este i Lucrezia Borgia l'any 1487. Volent representar el bell cabell ros de la núvia, va cuinar els primers tagliatelle de la història.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Cibulet
  • Bròquil
  • Tagliatelle (Gluten)
  • All
  • Tomàquet sec
  • Crema de civada (Gluten)
  • Xampinyons Portobello
  • Formatge Parmesà ratllat (Lactis)

Estris necessaris

  • Ganivet
  • Taula de tallar
  • Paella
  • Olla gran

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic207,7 Kcal
Greixos3,4 g
dels quals saturats1,1 g
Hidrats de carboni27,1 g
dels quals sucres1,4 g
Proteïnes8,9 g
Sal0,2 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Cibulet
  • Bròquil
  • Tagliatelle (Gluten)
  • All
  • Tomàquet sec
  • Crema de civada (Gluten)
  • Xampinyons Portobello
  • Formatge Parmesà ratllat (Lactis)

Estris necessaris

  • Ganivet
  • Taula de tallar
  • Paella
  • Olla gran

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic207,7 Kcal
Greixos3,4 g
dels quals saturats1,1 g
Hidrats de carboni27,1 g
dels quals sucres1,4 g
Proteïnes8,9 g
Sal0,2 g

Cocina paso a paso

Cocina
paso a paso

Las verduras:

Calienta abundante de agua con un poco de sal enuna olla grande. (Para hervir la pasta.)

Pica ajo y corta tomate seco en tiras pequeñas.
Corta champiñones portobello en láminas.
Corta brócoli en pequeños ramilletes.  

Las verduras - Tagliatelle al estilo carbonara

A la sartén:

Cuándo hierva el agua, añade la pasta e hierve 3 min.
Escurre y guarda un poco del agua.

Calienta aceite en una sartén.
Saltea ajo, brócoli y champiñones a fuego medio hasta tiernizarlas. Añade crema vegetal. Salpimentar.

La carbonara:

Añade la pasta hervida a la sartén con las verduras y la crema. Añade también un chorrito de agua de cocción, parmesano rallado (reservando 2 cucharadas) y tomate seco.
Deja cocinar un instante hasta que esté todo integrado y cremoso. Corrige con sal si hace falta.  

Tu plato:

Pica cebollino.
Sirve tus tagliatelle al estilo carbonara y termina con lluvia de cebollino y parmesano rallado.

paso 5

paso 5

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?