RECEPTES
Valor energètic | 49,5 Kcal |
Greixos | 1,6 g |
dels quals saturats | 0,2 g |
Hidrats de carboni | 5,3 g |
dels quals sucres | 2,1 g |
Proteïnes | 4,0 g |
Sal | 0,3 g |
Valor energètic | 49,5 Kcal |
Greixos | 1,6 g |
dels quals saturats | 0,2 g |
Hidrats de carboni | 5,3 g |
dels quals sucres | 2,1 g |
Proteïnes | 4,0 g |
Sal | 0,3 g |
Talla el pebrot en juliana. Posa aigua en una olla i porta-la a ebullició. Afegeix una mica de sal. Afegeix els tallarins i bull-los durant 5 minuts. Escalfa oli en una paella i salta el pebrot i els xampinyons durant 3 minuts a foc alt. Afegeix el cebollí i el tofu, cuina a foc mitjà durant 5 minuts. Salpebra. Afegeix els tallarins, la salsa teriyaki i el suc de mitja llima. combina bé i serveix amb trossos de llima. Acaba amb llavors de sèsam per sobre. paso 5 paso 6 paso 6Cuina pas a pas
Mise en place:
Talla els xampinyons en quarts.
Talla la llima en trossos.
Talla el tofu en daus.
Talla el cebollí en bastons de 3 cm. Els tallarins udon:
Escorre’ls i reserva.El saltat:
L'acabat:
paso 5
paso 6
Cuina
pas a paspaso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕