RECEPTES

Tallarines udon amb saltat i tofu

Els udon són fideus japonesos fets de farina de blat, aigua i sal, que generalment se serveixen en un simple brou a base de dashi. Són més gruixuts que els fideus soba de blat, generalment de dos a quatre mil·límetres, i poden ser plans o rodons. Avui us portem una deliciosa recepta amb salsa teriyaki i tofu.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Salsa Teriyaki (Soja, Gluten)
  • Cibulet
  • Tofu (Soja)
  • Xampinyons Portobello
  • Llima
  • Tallarines Udon (Gluten)
  • Sèsam torrat (Sèsam)
  • Pebrot vermell

Estris necessaris

  • Ganivet
  • Taula de tallar
  • Olla

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic49,5 Kcal
Greixos1,6 g
dels quals saturats0,2 g
Hidrats de carboni5,3 g
dels quals sucres2,1 g
Proteïnes4,0 g
Sal0,3 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Salsa Teriyaki (Soja, Gluten)
  • Cibulet
  • Tofu (Soja)
  • Xampinyons Portobello
  • Llima
  • Tallarines Udon (Gluten)
  • Sèsam torrat (Sèsam)
  • Pebrot vermell

Estris necessaris

  • Ganivet
  • Taula de tallar
  • Olla

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic49,5 Kcal
Greixos1,6 g
dels quals saturats0,2 g
Hidrats de carboni5,3 g
dels quals sucres2,1 g
Proteïnes4,0 g
Sal0,3 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Mise en place:

Talla el pebrot en juliana.
Talla els xampinyons en quarts.
Talla la llima en trossos.
Talla el tofu en daus.
Talla el cebollí en bastons de 3 cm. 

Mis en place - Tallarines udon

Els tallarins udon:

Posa aigua en una olla i porta-la a ebullició. Afegeix una mica de sal. Afegeix els tallarins i bull-los durant 5 minuts.
Escorre’ls i reserva. 

El saltat:

Escalfa oli en una paella i salta el pebrot i els xampinyons durant 3 minuts a foc alt. Afegeix el cebollí i el tofu, cuina a foc mitjà durant 5 minuts. Salpebra. 

L'acabat:

Afegeix els tallarins, la salsa teriyaki i el suc de mitja llima. combina bé i serveix amb trossos de llima. Acaba amb llavors de sèsam per sobre. 

paso 5

paso 5

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?