RECEPTES

Estofat d'estragó i mongetes amb patates rostides

Hi ha estudis que mostren que hi ha una possibilitat que els nostres avantpassats a Mèxic ja podrien haver cultivat i consumit mongetes fa 7000 anys. És a dir, és un dels vegetals domesticats més antics. Són riques en fibra i proteïna. Això significa que ajuden a regular el trànsit intestinal. A part de ser boníssimes, també contenen moltes vitamines del grup B.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Mongetes blanques
  • Vinagre de vi negre
  • All
  • Brou vegetal (Api)
  • Patata mini
  • Xirivia
  • Mostassa (Mostassa)
  • Pastanaga
  • Farina de blat (Gluten)
  • Estragó
  • Crema de soja (Soja)
  • Ceba vermella
  • Farigola seca

Estris necessaris

  • Ganivet
  • Taula de tallar
  • Olla
  • Safata de forn

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic123,9 Kcal
Greixos0,46 g
dels quals saturats0,16 g
Hidrats de carboni25,0 g
dels quals sucres1,17 g
Proteïnes3,82 g
Sal0,4 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Mongetes blanques
  • Vinagre de vi negre
  • All
  • Brou vegetal (Api)
  • Patata mini
  • Xirivia
  • Mostassa (Mostassa)
  • Pastanaga
  • Farina de blat (Gluten)
  • Estragó
  • Crema de soja (Soja)
  • Ceba vermella
  • Farigola seca

Estris necessaris

  • Ganivet
  • Taula de tallar
  • Olla
  • Safata de forn

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic123,9 Kcal
Greixos0,46 g
dels quals saturats0,16 g
Hidrats de carboni25,0 g
dels quals sucres1,17 g
Proteïnes3,82 g
Sal0,4 g

Cocina paso a paso

Cocina
paso a paso

Las verduras:

Precalienta el horno a 225ºC, calor arriba y abajo.
Lava y corta patatas a la mitad. Coloca sobre una bandeja de horno y añade un chorrito de aceite de oliva. Salpimentar.
Hornea hasta tiernos al perforar con un tenedor (25-35 min). 

Las patatas - Estofado de estragon y alubias

Mis en place:

Pela y corta cebolla en gajos.
Pela y corta zanahoria y chirivía en monedas.
Corta ajo en láminas. 

El estofado I:

Calienta aceite en una olla o sartén grande.
Saltea cebolla, zanahoria y chirivía 2 min. Añade ajo y saltea 1 min más.
Distribuye la harina sobre las verduras y remover.
Añade vinagre, crema de soja, tomillo, estragón, mostaza, caldo de verduras (desmenuzado) y medio vaso de agua. Salpimentar. 

El estofado II:

Deja hervir tapado a fuego lento por 10 min.
Puedes controlar la cremosidad del estofado con la cantidad de agua que añadas.
Escurre y lava las alubias. Añádelas al estofado, remueve y apaga el fuego.
Corrige el sabor con sal y pimienta.

Tu plato:

Sirve el estofado con patatas asadas. 

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?