RECEPTES

Tajine de verdures amb ras el hanout i cuscús

Ras al hanout és una combina d'herbes i espècies (fins a 30) amb origen en la zona del Magrib. Dóna el toc especial i característic al tajine de carbassó que Let’s cook prepara en aquesta recepta. Aquesta combina d'espècies pot ser picant i, com sempre, tu decideixes quant posar al teu tajine.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Panses
  • Anacards (Fruits secs)
  • All
  • Brou vegetal (Api)
  • Tomàquet trossejat
  • Comí mòlt
  • Canyella
  • Ceba tendra
  • Carbassó
  • Cuscús (Gluten)
  • Ras el hanout

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla petita
  • Olla gran
  • Bol petit
  • Bol gran

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic93,2 Kcal
Greixos2,2 g
dels quals saturats0,5 g
Hidrats de carboni15,0 g
dels quals sucres4,6 g
Proteïnes3,1 g
Sal0,8 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Panses
  • Anacards (Fruits secs)
  • All
  • Brou vegetal (Api)
  • Tomàquet trossejat
  • Comí mòlt
  • Canyella
  • Ceba tendra
  • Carbassó
  • Cuscús (Gluten)
  • Ras el hanout

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla petita
  • Olla gran
  • Bol petit
  • Bol gran

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic93,2 Kcal
Greixos2,2 g
dels quals saturats0,5 g
Hidrats de carboni15,0 g
dels quals sucres4,6 g
Proteïnes3,1 g
Sal0,8 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Mise en place:

Talla ceba en juliana i pica all.
Talla carbassó en daus d’1-2 cm.
Pica anacards i panses.

Prepara los ingredientes - Tajine de verduras

El tajine:

Escalfa oli en una olla. Fregeix all i ceba fins que es daurin. Afegeix carbassó, ras el hanout (picant), comí, canyella, tomàquet, un gotet d’aigua (segons necessitat) i salpebra.
Remena i deixa bullir 5-10 min fins que el carbassó estigui tendre.

El cuscús:

Porta 5 dl d’aigua amb la pastilla de brou al punt d’ebullició. Reserva.
Mesura el cuscús en un got, després aboca’l en un plat fondo o bol. Mesura la mateixa quantitat de brou en el got, aboca’l al bol i cobreix amb un plat perquè el cuscús absorbeixi el líquid durant uns minuts.

L'acabat:

Combina cuscús amb anacards i panses. Separa els grans de cuscús amb una forquilla.
Serveix amb el tajine.

paso 5

paso 5

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?