RECEPTES
Valor energètic | 93,2 Kcal |
Greixos | 2,2 g |
dels quals saturats | 0,5 g |
Hidrats de carboni | 15,0 g |
dels quals sucres | 4,6 g |
Proteïnes | 3,1 g |
Sal | 0,8 g |
Valor energètic | 93,2 Kcal |
Greixos | 2,2 g |
dels quals saturats | 0,5 g |
Hidrats de carboni | 15,0 g |
dels quals sucres | 4,6 g |
Proteïnes | 3,1 g |
Sal | 0,8 g |
Talla ceba en juliana i pica all. Escalfa oli en una olla. Fregeix all i ceba fins que es daurin. Afegeix carbassó, ras el hanout (picant), comí, canyella, tomàquet, un gotet d’aigua (segons necessitat) i salpebra. Porta 5 dl d’aigua amb la pastilla de brou al punt d’ebullició. Reserva. Combina cuscús amb anacards i panses. Separa els grans de cuscús amb una forquilla. paso 5 paso 6 paso 6Cuina pas a pas
Mise en place:
Talla carbassó en daus d’1-2 cm.
Pica anacards i panses.El tajine:
Remena i deixa bullir 5-10 min fins que el carbassó estigui tendre.El cuscús:
Mesura el cuscús en un got, després aboca’l en un plat fondo o bol. Mesura la mateixa quantitat de brou en el got, aboca’l al bol i cobreix amb un plat perquè el cuscús absorbeixi el líquid durant uns minuts.L'acabat:
Serveix amb el tajine.paso 5
paso 6
Cuina
pas a paspaso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕