RECEPTES

Bowl de llenties i formatge xipriota amb tomàquets cherry i espinacs

Les llenties formen part de la família de les lleguminoses i és un dels cultius més importants de moltes dietes arreu del món. El seu origen és del Pròxim Orient des d'on es va estendre a Europa i la resta del món. És un aliment ric en proteïnes d'origen vegetal que, combinades amb cereals, proveeixen una qualitat de proteïna similar a la de les carns.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Cibulet
  • All
  • Brou vegetal (Api)
  • Llenties
  • Vinagre Balsàmic
  • Tomàquets cherry
  • Formatge xipriota (Làctics)
  • Crostons (Gluten)
  • Ceba vermella
  • Espinacs

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Olla

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic144,6 Kcal
Greixos7,9 g
dels quals saturats2,3 g
Hidrats de carboni10,4 g
dels quals sucres2,7 g
Proteïnes8,2 g
Sal1,3 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Cibulet
  • All
  • Brou vegetal (Api)
  • Llenties
  • Vinagre Balsàmic
  • Tomàquets cherry
  • Formatge xipriota (Làctics)
  • Crostons (Gluten)
  • Ceba vermella
  • Espinacs

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Olla

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic144,6 Kcal
Greixos7,9 g
dels quals saturats2,3 g
Hidrats de carboni10,4 g
dels quals sucres2,7 g
Proteïnes8,2 g
Sal1,3 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

El forn:

Preescalfa el forn a 200ºC, calor a dalt i a baix.

El horno

Els tomàquets:

Col·loca els tomàquets en una safata per enfornar.
Amaneix amb oli i salpebra.
Enforna 8-10 min. 

Mise en place:

Pica ceba, cibulet i all.
Talla formatge a llesques. 

A l'olla:

Escalfa oli en una olla i salteja ceba i all, 5 min.
Afegeix vinagre balsàmic i cuina un minut més.
Afegeix llenties amb el seu líquid i brou esmicolat. Deixa bullir 4 min aprox. Afegeix una mica d’aigua, mig got aprox. Afegeix espinacs i cuina 3 min. Salpebra. Afegeix tomàquets cherry i reserva.

El formatge:

Daura les llesques de formatge en una paella sense oli.
Serveix amb l’estofat de llenties i picatostes. Acaba amb una pluja de cibulet. 

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?