RECEPTES
Valor energètic | 193,1 Kcal |
Greixos | 6,4 g |
dels quals saturats | 2,9 g |
Hidrats de carboni | 22,7 g |
dels quals sucres | 3,1 g |
Proteïnes | 7,2 g |
Sal | 0,0 g |
Valor energètic | 193,1 Kcal |
Greixos | 6,4 g |
dels quals saturats | 2,9 g |
Hidrats de carboni | 22,7 g |
dels quals sucres | 3,1 g |
Proteïnes | 7,2 g |
Sal | 0,0 g |
Bullir com pasta en aigua salada 10 min. Escórrer, amanir amb oli i salpebrar. Deixa refredar. Talla escalunya en làmines i nectarina en grills. Esmicola formatge de cabra i pica ametlles. Separa fulles de menta i pica-les. Barreja, un rajolí d’oli, vinagre de poma, mel, escalunya, la meitat de la menta i salpebrar. Torrada les ametlles en una paella. Foc mitjà-alt, remenant freqüentment. Reserva. En un bol, barreja rúcula, nectarina, blat tendre i la menta restant amb ¾ de l’amaniment. Emplatar i acabar amb ametlles, formatge de cabra i un rajolí de l’amaniment restant. paso 6 paso 6Cuina pas a pas
El blat tendre:
Mise en place:
L'amaniment:
Les ametlles:
L'amanida:
paso 6
Cuina
pas a paspaso 6
És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!
No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕