RECEPTES

Amanida d'estiu amb nectarina i formatge de cabra

En aquesta època de l'any, és probable que estiguis buscant plats frescos per als sopars entre setmana. Aquí ve una deliciosa amanida d'estiu amb productes colorits i de molt sabor. Hem reunit alguns dels millors ingredients que incorporen sabors de la temporada. Ja sigui per a un pícnic o simplement un sopar familiar entre setmana, aquesta amanida serà una bona opció.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Menta
  • Escalunyes
  • Vinagre de poma
  • Formatge de cabra (Lactis)
  • Nectarina
  • Ruca
  • Blat tendre (Gluten)
  • Ametlles (Fruits secs)

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla petita
  • Bol petit
  • Bol gran
  • Paella

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic193,1 Kcal
Greixos6,4 g
dels quals saturats2,9 g
Hidrats de carboni22,7 g
dels quals sucres3,1 g
Proteïnes7,2 g
Sal0,0 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • Mel
  • Menta
  • Escalunyes
  • Vinagre de poma
  • Formatge de cabra (Lactis)
  • Nectarina
  • Ruca
  • Blat tendre (Gluten)
  • Ametlles (Fruits secs)

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Olla petita
  • Bol petit
  • Bol gran
  • Paella

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic193,1 Kcal
Greixos6,4 g
dels quals saturats2,9 g
Hidrats de carboni22,7 g
dels quals sucres3,1 g
Proteïnes7,2 g
Sal0,0 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

El blat tendre:

Bullir com pasta en aigua salada 10 min. Escórrer, amanir amb oli i salpebrar. Deixa refredar. 

El trigo tierno - Ensalada de verano

Mise en place:

Talla escalunya en làmines i nectarina en grills.

Esmicola formatge de cabra i pica ametlles.

Separa fulles de menta i pica-les. 

L'amaniment:

Barreja, un rajolí d’oli, vinagre de poma, mel, escalunya, la meitat de la menta i salpebrar. 

Les ametlles:

Torrada les ametlles en una paella. Foc mitjà-alt, remenant freqüentment. Reserva. 

L'amanida:

En un bol, barreja rúcula, nectarina, blat tendre i la menta restant amb ¾ de l’amaniment.

Emplatar i acabar amb ametlles, formatge de cabra i un rajolí de l’amaniment restant. 

paso 6

paso 6

El bulgur Merluza a la plancha

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?