RECEPTES

Fusilli al forno pasta al forn amb soja a l’estil italià

Aquesta recepta es basa en una meravellosa recepta siciliana de pasta al forno. Pasta al forno és un plat molt popular a Itàlia els diumenges o dies festius, especialment al sud. Als nens els encanta i una pasta al forno curosament fornada es veu tan bé quan la porten a la taula! Aquí amb soja i ricotta fresca i cremosa.

Temps de preparació

Temps de preparació

Dificultat

Dificultat

Ingredients

  • All
  • Escalunyes
  • Tomàquet trossejat
  • Alfàbrega fresca
  • Soja texturitzada (Soja)
  • Pebre vermell picant
  • Vinagre Balsàmic
  • Fusilli (Gluten)
  • Mató (Làctics)
  • Mozzarella (Lactis)
  • Espinacs
  • Sucre morè

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Olla petita

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic158,9 Kcal
Greixos4,4 g
dels quals saturats2,5 g
Hidrats de carboni17,6 g
dels quals sucres2,9 g
Proteïnes11,8 g
Sal0,2 g

Temps de preparació

Dificultat

Ingredients

  • All
  • Escalunyes
  • Tomàquet trossejat
  • Alfàbrega fresca
  • Soja texturitzada (Soja)
  • Pebre vermell picant
  • Vinagre Balsàmic
  • Fusilli (Gluten)
  • Mató (Làctics)
  • Mozzarella (Lactis)
  • Espinacs
  • Sucre morè

Estris necessaris

  • Taula de tallar
  • Ganivet
  • Paella
  • Olla petita

Informació nutricional (cada 100 grams)

Valor energètic158,9 Kcal
Greixos4,4 g
dels quals saturats2,5 g
Hidrats de carboni17,6 g
dels quals sucres2,9 g
Proteïnes11,8 g
Sal0,2 g

Cuina pas a pas

Cuina
pas a pas

Mise en place:

Escalfa el forn a 225ºC.
Posa soja en remull en un bol amb aigua uns minuts.

Pela i pica all i escalunyes. 

Prepara los ingredientes - Fusili al forno

La soja:

Escorre la soja.
Escalfa oli en una paella i fregeix soja, 4-5 min.

La pasta:

Mentrestant, porta aigua salada al punt d’ebullició i afegeix fusilli. Bull, sense tapar, 9-11 min.
Reserva 1 tassa de l’aigua de la pasta, després escorre la pasta. 

A la paella:

Afegeix escalunyes, all i pebre vermell picant. Sofregeix 3-4 min.
Afegeix tomàquets trossejats, vinagre balsàmic, sucre i salpebra. Deixa bullir tapat a foc lent 8-10 min.

El toc final:

A la salsa, afegeix fusilli, espinacs i l’aigua de pasta que reservaves. combina tot fins que les espinacs es tornin toves, 1-2 min. Salpebra.
Posa tot en una font per a forn i cobreix amb mató i ratlla mozzarella per sobre.
Forn al mig del forn fins que el formatge es desfaci i es dauri, 4-5 min.

Serveix amb fulles d’alfàbrega.

Fusili al forno

Voleu rebre aquesta recepta i el pas a pas en pdf?

És molt simple, completa el següent formulari i !ho tindràs al teu mail en menys de 3 minuts!

No esperis més i alimenta el xef que hi ha en tu amb LetsCook 👇📕

T'agradaria rebre els ingredients adequats i necessaris per preparar aquesta deliciosa recepta?